تبریز – خبرگزاری مهر: استاندار آذربایجان شرقی گفت: آذربایجان شرقی توانایی و ظرفیت های لازم برای اجرای سیاست های ارتباطات و فناوری اطلاعات را به صورت استان پایلوت در کشور دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل جبارزاده بعداز ظهر جمعه در جلسه کمیته تخصصی فناوری اطلاعات و ارتباطات آذربایجان‌شرقی که با حضور رئیس سازمان فناوری اطلاعات کشور برگزار شد، گفت: در صورت اختصاص اعتبار می توان از ظرفیت های عظیم آذربایجان شرقی از نیروی انسانی و نیز مراکز دانش بنیان استفاده کرد و به برنامه های مورد نظر دست یافت.

وی با بیان اینکه دانشگاه های استان و اعضای هیئت های علمی این مراکز آمادگی و علاقه برای اجرای طرح های پژوهشی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را دارند، افزود: برای تامین بودجه نیز می توان از بخش خصوصی استفاده کرد که در این خصوص باید تصمیمات مناسبی را اتخاذ کرد و اعتماد سرمایه گذاران را نیز جلب کرد.

جبارزاده همچنین ادامه داد: باید سهم توسعه زیرساخت‌های فناوری اطلاعات در مناطق محروم به روشنی مشخص شده و برنامه هایی برای محرومیت زدایی این مناطق اندیشید.