به گزارش خبرنگار مهر، مركز تحقيقاتي كردستان شناسي دانشگاه آزاد اسلامي واحد سنندج با مجوز صادر شده از سوي معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه رسما فعاليت خود را آغاز كرد.
در مجوز صادر شده براي مركز تحقيقاتي كردستان شناسي آمده است: بنا به درخواست آن واحد و با توجه به بررسي هاي به عمل آمده، با فعاليت مركز تحقيقاتي كردستان شناسي به مدت يك سال موافقت مي شود، شايان ذکر كه پس از مدت زمان ياد شده ادامه فعاليت مركز منوط به خودكفايي مالي و بررسي عملكرد مركز طي يكسال خواهد بود.
در بخش ديگري از اين مجوز كه از سوي ابراهيم واشقاني فراهاني معاون پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي صادر شده، آمده است: اميد است با اتكال به ايزد منان و تلاش و پشتكار اعضاي هيئت علمي، شاهد پيشرفت هاي روزافزون باشيم.
درخواست اوليه براي صدور مجوز مركز كردستان شناسي دانشگاه آزاد اسلامي واحد سنندج در سال 91 ارائه شد و بعد از بررسي هاي مختلف و اعزام تيم هاي كارشناسي از سوي مركز، بالاخره مجوز براي فعاليت اين مركز صادر شد و بعد از صدور مجوز با صدور حكمي از سوي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد سنندج دكتر اميد ورزنده از اعضاي هيئت علمي اين واحد به عنوان رئيس مركز تحقيقاتي كردستان شناسي منصوب و معرفي شد.
معاون پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي واحد سنندج در گفتگو با خبرنگار مهر، عنوان كرد: به دنبال درخواست هاي صورت گرفته از سوي اين واحد و همچنين بررسي هاي به عمل آمده مجوز مركز تحقيقاتي كردستان شناسي با مسئوليت دانشگاه آزاد اسلامي واحد سنندج صادر شده است.
عادل فاطمي بيان كرد: اين مركز تحقيقاتي در حوزه ها و بخش هاي مختلف فعاليت مي كند و انتظار داريم كه با مشاركت و همراهي اعضاي هيئت علمي و همچنين نخبگان استان كردستان شاهد فعاليت ها و اقدامات خوبي در اين حوزه باشيم و بتوانيم ضمن شناسايي نقاط ضعف، فرصت هاي بهتري را براي معرفي توانمندي هاي اين استان به ديگر مناطق كشور را فراهم كنيم.
وي با بيان اينكه مردم شناسي، هنر و معماري، مطالعات بين الملل، ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي، زبان و ادبيات كردي از جمله بخش هاي اصلي فعاليت مركز تحقيقاتي كردستان شناسي به شمار مي رود، افزود: هم اكنون بيش از 300 نفر عضو هيئت علمي دانشگاه آزاد اسلامي واحد سنندج هستند كه اين مهم ظرفيت بسيار خوبي براي كارهاي مطالعاتي و پژوهشي به شمار مي رود.
معاون پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي واحد سنندج يادآور شد: اين واحد دانشگاهي در كنار توجه به مسائل علمي و آموزشي به حوزه پژوهش نيز توجهي خاص دارد و به همين دليل علاوه بر برگزاري همايش ها و نشست هاي مختلف ملي و بين المللي، اخذ مجوز براي فعاليت مراكز تحقيقاتي نيز به عنوان يك اولويت همواره در دستور كار قرار دارد.
وي برگزاري همايش هاي ملي و بين المللي با موضوعات مختلف را از جمله فعاليت هاي مهم دانشگاه آزاد اسلامي واحد سنندج عنوان كرد و گفت: در سال گذشته بيش از 10 مورد همايش ملي و بين المللي به ميزباني دانشگاه آزاد اسلامي واحد سنندج برگزار و در سال جاري نيز بيش از هفت مورد مجوز براي برگزاري همايش هاي ملي و بين المللي صادر شده است.
فاطمي برگزاري همايش بين المللي عمران شهري با حضور اساتيد برجسته داخلي و خارجي را از جمله فعاليت هاي پژوهشي اين واحد دانشگاهي عنوان كرد و افزود: در سال جاري نيز مجوزهاي لازم براي برگزاري همايش هاي ملي و بين المللي در حوزه هاي مختلف در استان كردستان اخذ شده است.
وي هدف اصلي از برگزاري همايش هاي علمي و پژوهشي در دانشگاه آزاد اسلامي واحد سنندج توجه به نيازهاي جامعه عنوان كرد و افزود: با توجه به وجود اعضاي هيئت علمي در رشته هاي مختلف و نياز جدي استان كردستان به كارهاي مطالعاتي و پژوهشي، برگزاري همايش هاي اين چنين مي تواند در راستاي جبران كمبودهاي استان و همچنين ارائه راه حل هاي براي توسعه اين استان مفيد باشد.
معاون پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي واحد سنندج در پايان اظهار داشت: خوشبختانه به دليل حمايت هاي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد سنندج و همچنين همكار ساير بخش ها در سال گذشته اين واحد دانشگاهي به عنوان برتر كشور در حوزه جذب و هزينه اعتبارات پژوهشي دست پيدا كرد و انتظار مي رود امسال نيز اين روند رو به رشد به صورت جدي دنبال و پيگيري شود.