به گزارش خبرنگار مهر، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری امروز در جلسه هم اندیشی نقش نوآوری در صنعت دارو با حضور جمعی از صاحبنظران و خبرگان این حوزه برای بررسی زنجیره ارزش ساز در تولید دارو در کشور گفت: ما فکر می کردیم معاونت علمی و فناوری یک وزارت علوم انسانی است درصورتی که معاونت برای ارتباط با بخش های مختلف تشکیل شده است.
وی در این جلسه افزود: خوشبختانه در حوزه دارو ، موانع مالی نمی بینیم که بانکها و صندوق نوآوری و شکوفایی و همچنین تفاهم نامه ها می توانند وارد شوند. از سوی دیگر هر چه بخش خصوصی به معاونت علمی نزدیک تر باشد ما بهتر می توانیم از شرکت های دانش بنیان حمایت کنیم.
ستاری خاطرنشان کرد: منویات تشکیل معاونت برای برقراری پل های ارتباطی، به دست آوردن بازار نفت، کشاورزی و صنایع و ... است که با در اختیار گرفتن بخش خصوصی امکان پذیر خواهد شد.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: دانشگاهها باید شرکت های دانش بنیان را از خودشان بدانند چرا که درصد قابل توجهی از درآمد دانشگاهها از فروش تکنولوژی شرکت های دانش بنیان می تواند باشد.
وی با بیان اینکه پژوهش ها درآمدسازتر از آموزش هستند، گفت: دانشگاه نباید به فکر این باشد که به جای مراکز رشد و پارک ها، دانشجو داشته باشد و باید تغییر فکری و ساختاری در دانشگاهها صورت بگیرد که قسمتی از دانشگاهها به مراکز رشد و پارک ها تعلق گیرد تا پژوهش ها کاربردی شود.
ستاری افزود: دانشگاه باید اساتید و دانشجویان را به سمت پژوهش سوق بدهد و از مراکز رشد و پارک های علمی و فناوری درآمد داشته باشد.
وی با بیان اینکه پژوهش در سیستم ما به درستی تعریف نشده است، گفت: متاسفانه دستگاههای اجرایی و سازمان ها به پژوهش به چشم دردسرساز نگاه می کنند در حالی که این دیدگاه باید اصلاح شود.