به گزارش خبرنگار مهر، علیاصغر توفیق در نشست نمایندگان عضو مرکز منطقه علوم و انتقال فناوری اتحادیه کشورهای حاشیه اقیانوس هند گفت: بازار بورس ایده که به تازگی از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت در بورس راه اندازی شده است، می تواند زمینه ای را برای فروش ایده های تجاری فراهم کرده و سرمایه گذاران نیز خریدار این طرحها و ایده های نوین شوند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: در حال حاضر، جمهوری اسلامی ایران در حوزه تولید علم در زمره کشورهای صاحب نام قرار گرفته است در حالیکه هنوز نتوانسته این دستاوردها را به بازار و صنعت انتقال دهد.
وی تصریح کرد: در دنیای امروز ضرورت دارد که علم به ثروت تبدیل شود که در این راستا، وزارت صنعت، معدن و تجارت تلاش دارد تا این فرایند تسریع پیدا کرده و حاصل دستاوردهای علمی مراکز پژوهشی کشور چه در واحدهای صنعتی و چه در واحدهای دانشگاهی به تولید و ثروت تبدیل شود.
به گفته توفیق، وزارت صنعت، معدن و تجارت برای تجاری سازی دستاوردهای علمی کشور، برنامه دارد چراکه معتقدیم که این وزارتخانه باید نقش موثری در این فرایند داشته باشد و حلقه انتهایی آن به شمار آید.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزیر صنعت، معدن و تجارت به پتانسیل کشورهای حاشیه اقیانوس هند اشاره و تصریح کرد: کشورهای حاشیه اقیانوس هند شامل 20 کشور هستند که حدود 33 درصد از جمعیت دنیا و 11 درصد از صادرات جهان را به خود اختصاص داده اند. این در حالی است که استرالیا، هند، بنگلادش و ایران از جمله کشورهای بزرگ این اتحادیه به شمار می آیند.
به گفته وی، این کشورها همکاری های مختلفی با یکدیگر دارند که از جمله این همکاری ها در زمینه توسعه دانش فنی، تجاری سازی دانش فنی و تحقیق و توسعه است.
توفیق ابراز امیدواری کرد: این نشست راهگشایی برای همکاری بین اعضای اتحادیه کشورهای حاشیه اقیانوس هند باشد و وعده داد که ایران در این نشست پتانسیل ها و توانمندی های خود را ارایه کند تا در نهایت بتوان پروژه های مشترکی را با سایر اعضا تعریف کند.