پژوهشگران و متخصصين از چهل و هفت كشور جهان راههاي پيشگيري از چند قلو زايي را خصوصا" در مادران داراي مشكل باروري بررسي مي كنند .

به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از روابط عمومي جهاد دانشگاهي، دكتر " سعيد كاظمي آشتياني" رييس پژوهشكده رويان با اعلام اين مطلب افزود، در درمان نازايي از اسپرم و تخمك زوجين معمولا" چند ين جنين توليد و به جهت افزايش احتمال بارداري از اين جنين هاي توليد شده، 3 تا 4 جنين كه نسبت به بقيه جنين ها كيفيت بهتري دارند، انتخاب و به رحم مادر منتقل مي شوند .
وي در ادامه گفت : در برخي موارد هر چهار جنين در رحم مادر لانه گزيني كرده و شروع به رشد مي نمايند كه منجر به چند قلو زايي مي شود .
رييس پژوهشكده رويان گفت : چند قلو زايي در ابعاد مختلف پزشكي، اقتصادي و اجتماعي براي خانواده مشكلات جدي ايجاد مي كند و مراجعه كنندگان به مراكز درمان نازايي بايد خود را براي مواجهه با آن آماده كرده باشند .
دكتر كاظمي افزود : بر اساس تحقيقات گسترده اي كه پروفسور" جارجين" در طول 5 سال در دانشگاه بلژيك به انجام رسانده، اثبات كرده است كه انتقال جنين انتخاب شده طبق معيارهاي دقيق علمي و بر اساس امتيازدهي كامپيوتري است .
رييس جشنواره بين المللي تحقيقات نازايي و بهداشت باروري رويان در خاتمه گفت : اين پروفسور بلژيكي بخاطر انجام اين تحقيق كه باعث جلوگيري از چند قلوزايي و عوارض ناشي از آن مي شود، برنده جايزه دو هزار دلاري جهارمين جشنواره رويان شده است كه در مراسم اختتاميه اين جشنواره كه در 25 شهريور ماه برگزار مي شود، به وي اعطا خواهد شد .