به گزارش خبرنگار مهر، جمشید انصاری بعد از ظهر سه شنبه در دیدار با جمعی ازجوانان نخبه و فعالان استان زنجان افزود: متاسفانه در کشور ما برنامه و عملکرد مورد نقد قرار نمی گیرد و به رسم عادت دیرینه،انسانها را مورد نقد قرار می دهند.
وی با بیان اینکه نقد هر چیزی که باشد در حوضه عمل باید بتواند مشکلی از مشکلات جامعه و اشتغال را حل کند ادامه داد: یکی از اصول نقد این است هر فردی در هر جایگاه، مسئولیتی که دارد خود را در بوته نقد قرار دهد و اشخاص نقاد نیز با رعایت چارچوب جهت انتقاد خود را به سمت نوع برنامه و عملکرد افراد و نه خود آنها نشانه بگیرند.
استاندار زنجان با بیان اینکه نقد باید منصفانه و به قصد بهبود شرایط امور باشد افزود: آنجایی که نقد در ذات خود هیچ اصالتی ندارد، نقدی که به عمل و اقدام مناسب منجر نشود را نمیتوان نقد مناسبی برشمرد و این در حالی است که در بوته نقد ضمن ارایه راهکار باید زمینه اجرای آن نیز وجود داشته باشد.
انصاری با اعاذن به اینکه بزرگترین مشکل جوانان،به خوبی از فرصت های خود استفاده نمیکنند افزود: :با توجه به اینکه 40 درصد از جمعیت زنجان را جوانان تشکیل میدهند که متاسفانه از فرصت های به دست آمده نمی توانند خوب استفاده کنند.
استاندار زنجان گفت: انسانهای موفق و مطرح شده در جهان و همه ی آنانی که در کشور مسئولیتهای سنگین دارند با توجه به مدیریت و برنامه ریزی از موقعیتهای به وجود آمده بهترین استفاده را می کنند.
انصاری افزود: به جوانان امید یک وضعیت بهتر خبر داد و تاکید کرد: امید یکی از شاخصههای نسل جوان است و یک جوان مومن هیچگاه در مشکلات زندگی ناامید نشده و با توانایی های خود بر مشکلامت غلبه می کند.
وی لزوم رعایت اصول نقد را مورد بررسی قرار داد و گفت:نسل جوان ما گرایش تند دارند و آستانه ی نقادی آنان بالاست اما جوانانی که در عرصه نقادی حضور پیدا می کنند،نکاتی باید مورد توجهشان باشد.
انصاری از وضعیت بیکاری در کشور گفت و ادامه داد: جمعیت فعال کشور حدود 30 میلیون نفر است و حدود 3 میلیون نفر بیکار است که 38 درصد جامعه در وضعیت اشتغال قرار دارند ودر استان زنجان 9.9 درصد است .
وی از دو پروژه ی بزرگ در استان خبر داد و افزود: فعال شدن چرخه ی تولید در صنعت که بتوانیم با بیکاری مقابله کنیم و بخش خدماتی استان را مورد توجه و تقویت قرار دهیم.
استاندار زنجان ادامه داد: فضیلت برای کسانی است که دغدغه فکری وی قبل از خود حل کردن گوشه ای از مشکلات دیگران باشد.
انصاری تصریح کرد: نقد باید مبتنی بر اطلاعات و آمار دقیق و نه بر اساس شنیدهها باشد و این در حالی است که فضیلت حاصل از این مقوله همیشه در راستای نقدهای منجر به عمل نمایان میشود و کسانی که آستین خود را در راستای رفع مشکلات موجود بالا میزنند از فضیلت بیشتری برخوردارند.