به گزارش خبرنگار مهر، مجموعه داستان در کفن خاکستر شامل 10 داستان است که با عناوینی چون «ام کلثوم را که شط برد»، «یک تکه دیوار پلیتی پالایشگاه»، «تاریخچه جنگ»، «در کفن خاکستر»، «در به در پشت بام»، «در کفن خاک، داستان شدهام»، «در کفن حفره»، «سایه سبز تالوس های زاینده رود» و «خاطره ای از کومودور 64» منتشر شده است.
میلاد ظریف نویسندهجوان اهل جنوب ایران است که از این عنصر بومی در داستانهای خود به شکل قابل توجهی بهره برده است.
وی که از سال 1382 داستان نویسی را آغاز کرده است، نخستین رمانش را با نام «در کفن تاریکی» و مجموعه داستان نخستش را با عنوان «ام کلثوم را که شط بُرد» در کشور انگلستان منتشر کرده است.
به اعتقاد نویسنده این اثر عنصر فضا بیش از دیگر عناصر تشکیل دهنده داستانهای این مجموعه خود را به رخ میکشد و کارکردی ساختاری در آن دارد این مساله تا اندازهای خود را به رخ میکشد که رازناک بودن وهم انگیز بودن فضا که ظریف در مجموعه در کفن خاکستر تلاش کرده به آن برسد به نوعی فضا را در کل تبدیل به شخصیت کرده است.
عنصر دیگری که در مجموعه در کفن خاکستر به خوبی مورد توجه قرار گرفته است عنصر شهر است و نویسنده در آن تخیل سبک و زبان خود را در عنصری به نام شهر و فضای شهری با تمام مولفهها و مشخصهها به دو سمت هدایت میکند ترس از تازگیها، عجایب و غرایب و دوم غربت هدایت میکند
همچنین به اعتقاد ناشر این مجموعه، این داستانها همگی دارای ابهام است که از پس آن فضای وهمانگیز و برساخته جنوبی میآید که ظریف سازنده آن است.
مجموعه در کفن خاکستر را نشر روزنه با قیمت 7000 تومان منتشر کرده است.