سنندج – خبرگزاری مهر: معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: در راستای کاهش جرایم 30 برنامه پیشگیرانه از وقوع جرم در قوه قضایه تدوین شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت ‌الاسلام سید علیرضا صدرحسینی بعد از ظهر چهارشنبه در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان کردستان اظهار داشت: مطابق قانون یکی از وظایف اصلی پنج گانه قوه قضائیه پیشگیری از وقوع جرم است که این امر در سال‌ های اخیر با اهتمام ویژه پیگیری شده است.

وی با اشاره به این مطلب که جرم در امت اسلامی جایز نیست، افزود: تقویت باورهای دینی و تکیه بر دستورات الهی فرد و جامعه را از هر گناه و جرمی به دور می کند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه بیان کرد: فعال شدن شوراهای پیشگیری از وقوع جرم در استان‌ ها یکی از راه‌ های پیشگیری است و دستگاه‌ های عضو این شورا باید در جلسات پیشنهادات خود را مطرح کرده و آنها را به بحث بگذارند.

حجت الاسلام حسینی یادآور شد: قوه قضائیه پیشگیری از وقوع جرم را در حوزه ‌های فرهنگی، اجتماعی، انتظامی و قضایی پیگیری می ‌کند.

وی ادامه داد: از نظر قوه قضائیه پیشگیری فرهنگی از وقوع جرم یک کار بنیادین است و اعتقاد بر این است که هرچه جامعه از نظر فرهنگی تقویت شود مسئولیت پذیری افراد بیشتر شده و از وقوع جرم کاسته می شود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: کار فرهنگی در حوزه‌ هایی چون پیشگیری از بروز اختلافات مذهبی بسیار راهگشا بوده و لازم است به این امر در استان کردستان توجه شود.

حجت الاسلام حسینی اظهار داشت: از نظر کارشناسان 70 درصد پیشگیری از وقوع جرم با انجام کار فرهنگی محقق می شود و پیشگیری از وقوع جرم باید هم ‌زمان با رشد کودکان، خانواده، صدا و سیما و آموزش و پرورش وارد عمل شده و آموزش ‌های لازم را به فرزندان جامعه ارائه کنند.

وی افزود: در مناطق حاشیه شهری که معمولاً مناطق جرم خیز هستند انجام کار فرهنگی برای پیشگیری از وقوع جرم یک اصل محسوب می‌ شود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه بیان کرد: یکی از راهبردهای پیشگیری از وقوع جرم در قوه قضائیه پیشگیری اجتماعی است و باید با اتخاذ راهکارهایی مناسب زمینه اجتماعی وقوع جرم  را از بین برد.

حجت الاسلام حسینی یادآور شد: در قوه قضائیه باید به گونه‌ ای عمل شود که احکامی که توسط قضات صادر می‌ شوند حتی‌المقدور تنبیهی نباشد و احکام پیشگیرانه صادر شوند.