سنندج – خبرگزاری مهر: استاندار کردستان ایجاد مشاغل کوچک را در راستای رفع مشکلات اقتصادی مردم و کاهش آمار بیکاری در این استان یکی از اولویت های کاری مدیران عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمحمد زاهدی شامگاه شنبه در جلسه هماهنگی اردوهای هجرت در استان کردستان اظهار داشت: حل مشکل بیکاری در کردستان در کوتاه مدت امکان پذیر نیست و رفع این مهم نیازمند یک برنامه ‌ریزی درست و نزدیک به واقعیت است.

وی افزود: ایجاد اشتغال ‌های خرد و کوچک با سرمایه‌ گذاری‌ های کم در کوتاه ‌ترین زمان از نیازهای امروز کردستان برای رفع این مشکل است.

استاندار کردستان با بیان اینکه احداث واحدهای تولید در عرصه صنعت و تجارت برای تولید استان و کشور مفید بوده و در بحث اقتصاد مقاومتی نیز مورد توجه خاص است، ادامه داد: در شرایط کنونی برای رفع مشکل بیکاری کردستان باید به دنبال ایجاد مشاغل کوچک و زود بازده باشیم که سازمان بسیج سازندگی این مهم را مورد توجه قرار داده است.

زاهدی یادآور شد: در حال حاضر رشد جمعیت کردستان یک سوم میانگین کشوری است و مهمترین دلیل آن نیز مهاجرت‌ های بی ‌رویه مردم به خاطر بیکاری به سایر استان ‌های کشور و حتی کشورهای همسایه است.

وی بیان کرد: در کردستان علاوه بر مشکلات عدیده ‌ای که در بحث زیرساخت ‌های جاده‌ ای و راه‌ ها وجود دارد بیکاری نیز به عنوان یک دغدغه مهم از سوی مسئولان مورد توجه قرار گرفته است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود نبود زیرساخت ‌های لازم به ویژه نیاز روستاهای محروم استان بر اجرای پروژه ‌های آبرسانی تاکید کرد و گفت: خوشبختانه بسیج سازندگی این مهم را نیز مورد توجه قرار داده که امیدواریم با توجه به تعریفی که از این سازمان در زمینه محرومیت ‌زدایی و رفع نارسایی ‌ها وجود دارد شاهد رفع این مشکلات باشیم.

33 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای پروژه ‌های محرومیت‌ زدایی کردستان اختصاص یافت

معاون برنامه ‌ریزی استاندار کردستان نيز در ادامه اين جلسه از اختصاص 33 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای پروژه ‌های محرومیت ‌زدایی در این استان خبرداد.

ارسلان ازهاری اظهار داشت: 33 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای پروژه ‌های محرومیت ‌زدایی اختصاص یافته که باید 50 درصد آن در مناطق محروم هزينه شود.

وی با بیان اینکه اقدامات موثری در راستای محرومیت ‌زدایی در کردستان صورت گرفته، افزود: بسیج در زمینه اردوهای جهادی و اجرای پروژه ‌های محرومیت ‌زدایی امکانات پشتیبانی خاصی لحاظ کرده است.

معاون برنامه‌ ریزی استاندار کردستان با بیان اینکه تکمیل پروژه‌ های نیمه ‌تمام در اولویت قرار دارد، ادامه داد: امسال پروژه ‌های جدیدی شروع نشده و اتمام پروژه ‌های نیمه تمام از اولویت ‌های کار این کارگروه است.

ازهاری با اشاره به اینکه در این پروژه‌ ها با حداقل زمان بالاترین کیفیت‌ ها لحاظ شده است، یادآور شد: در خصوص پروژه ‌های محرومیت ‌زدایی اگر این رویه را ادامه دهیم اثر بخشی بالای آن بیش از پیش ملموس خواهد بود.

وی در ادامه سخنان خود خواستار کمک و همکاری بیش از پیش بسیج سازندگی کشور در اتمام پروژه ‌های نیمه تمام این استان شد و بیان کرد: در حال حاضر در کردستان هزار و 490 پروژه نیمه‌ تمام وجود دارد که برای اتمام آن هفت هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

معاون برنامه‌ ریزی استاندار کردستان با بیان اینکه کارگروه اقتصاد مقاومتی با همکاری فرمانده سپاه بیت ‌المقدس استان در راستای ابلاغ سیاست‌ های رهبر معظم انقلاب اهداف خود را پیش می ‌برد، گفت: برای استفاده از توان بسیج سازندگی در حوزه کارهای عمرانی این نهاد را به عنوان دستگاه اجرایی تعیین کردیم.