به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مددی اظهار داشت: از ابتداي سال 1393، خط توليد 9 واحد توليدی موزایيك، فوم پلي استايرن، شن و ماسه، و بتن آماده در استان به دليل نداشتن پروانه کاربرد علامت استاندارد، توليد و فروش محصولات فاقد علامت استاندارد، عدم اقدام لازم جهت دريافت پروانه استاندارد و عدم رعايت موازين استاندارد، لاک و مهر و پلمب شده است.
وی با اعلام اين خبر افزود: در سه ماهه اول امسال پنج 5 واحد توليدي متخلف به دليل جعل علامت استاندارد و نداشتن پروانه كاربرد علامت استاندارد براي محصولات توليدي خود نيز به مراجع قضايي معرفي شدند.
مددي با تاکید بر اینکه اداره کل استاندارد استان ایلام به منظور حفظ سلامت، ایمنی و بهداشت جامعه، مکلف به نظارت بر فرآورده های مشمول استاندارد اجباری است، افزود: این اقدام طبق تبصره 4 ذیل ماده 9 قانون اصلاح قوانین و مقررات سازمان ملی استاندارد ایران صورت گرفته است و متخلفان به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.
وی با بیان اینکه هرگاه اجرای استاندارد در مورد کالاهایی اجباری اعلام شود پس از انقضای مهلت های مقرر، تولید، تمرکز، توزیع و فروش این گونه کالاها با کیفیت پایین تر از استاندارد مربوط و یا بدون علامت استاندارد ایران ممنوع است ادامه داد: این طرح ادامه یافته و مراکز عرضه در بازار مصرف را نیز شامل خواهد شد.
بر اساس ماده 9 قانون سازمان استاندارد، هرگاه اجراي استاندارد در مورد کالاهايي اجباري اعلام شود، پس از انقضاي مهلت مقرر، توليد، تمرکز، توزيع و فروش اينگونه کالاها با کيفيت پايين تر از استاندارد مربوطه و يا بدون علامت استاندارد ايران، ممنوع و با رعايت شرايط و امکانات خاطي و دفعات و مراتب جرم و مراتب تعزير اعم از احضار، وعظ، تذکر، توبيخ، تهديد و اخذ تعهد و حبس از يک ماه تا دو سال و جزاي نقدي از يکصد هزار ريال تا پنجاه ميليون ريال به حکم محاکم صالحه محکوم خواهد شد.