بندرعباس - خبرگزاری مهر: استاندار هرمزگان گفت: 24 خرداد آغاز حاكميت تفكر و خرد بر مديريت اجرايي كشور بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، دكتر جاسم جادري در جمع خبرنگاران در تشریح رخدادهای 24 خرداد سال 92 بیان داشت: اگر به پيشينه تاريخي رفتار شناسي مردم ايران نگاهي بياندازيم به راحتي متوجه مي شويم كه كشور پهناور ايران به علت قرار گرفتن از يك سو به فضاي بسته روسيه و سيبري و از سوي ديگر دسترسي به آبهاي آزاد خليج فارس و اقيانوس هند به عنوان يك منطقه مهم و استراتژيك در دنيا محسوب مي شده و هر سرداري كه سوداي جهانگيري را در سر داشته يا بايد ايران را فتح مي كرده و يا از آن عبور مي كرده است، به همين دليل ردپاي بسياري از وقايع مهم دنيا را مي توان در ايران يافت و همين علت باعث شده كه همواره مردم ايران زمين به مسائل حكومتي و سياسي داخل و خارج كشور اهميت داده و از شعور و فهم سياسي بالايي برخوردار باشند.

وی عنوان کرد: در 8 سال گذشته ي كشور در زمينه هاي مختلف دچار مشكل شد به عنوان نمونه در مقوله سیاسی، تخلفات رسمي و بي احترامي به قانون و در سطح بین الملل دچار تهديد و بنوعي  انزوا شديم و در ادامه تحریم ها شدت يافت و در بخش اقتصادی، تورم و فسادهاي اقتصادي كه ريشه در فساد اداري داشت اتفاق افتاد كه همچنان تبعات آن بر بدنه قشر ضعيف و متوسط جامعه فشار مي آورد.

به  گفته وی، با توجه به درك و فهم بالاي سياسي ملت ايران، آنها مي دانستند كه ريشه اين مشكلات از كجاست و قبل از انتخابات 92 اكثريت به اتفاق آحاد مردم از تمامي قشرها و گروه ها ضمن پايبندي به ارزش ها و اصول مقدس نظام جمهوري اسلامي و ولي فقيه در پي تغيير اساسي در تفكر مديريت اجرايي كشور بودند كه در نهايت موجب شد گفتمان دكتر روحاني كه با محوريت حاكميت تدبير، تفكر و خرد بر مديريت اجرايي كشور بود را انتخاب كنند. مشي اعتدال پيروز 24 خرداد شد و آرامش حاكم بر جامعه محصول انتخاب مردم در 24 خرداد بود.

جادری در پاسخ به سئوالی که مردم چگونه در 24 خرداد به اين تصميم رسيدند كه دكتر روحاني فرد مورد نظر براي ايجاد تغيير در مديريت اجرايي است ؟ برخي ها بر اين عقيده اند كه انصراف آقاي عارف موجب شد تا دكتر روحاني راي بياورد؟ اظهارداشت: نمي توان يك يا دو عامل را به عنوان دليل انتخاب شدن دكتر روحاني عنوان كرد و انصراف هوشمندانه آقاي دكتر محمدرضا عارف و اعلام حمايت بسياري از پرچم داران و متفكرين و بزرگان مورد وثوق مردم يكي از عوامل افزايش راي دكتر روحاني بود اما همانگونه كه گفتم اتفاقات مهمي رخ داد كه مسير را براي رسيدن مردم به يك تصميم واحد روشن کرد.

وی خاطرنشان کرد: از ديدگاه بنده همه شرايط دست به دست هم دادند تا در 24 خرداد ماه تصميمي بزرگ تر از جانب داري از يك شخصيت، جناح و گروه از سوي مردم گرفته شود كه در اين رابطه موضوع انتخاب يك فرد يا مخالفت با فرد ديگري نبود بلكه مردم اراده كردند تا تفكري تازه به عرصه مديريت كشور وارد شود.

استاندار هرمزگان افزود: مردم در اين روز به تفكر افراط گري «نه»  گفتند و« اعتدال» را برگزيدند تا بر بداخلاقي و سياست هاي اغوايي و مبتني بر فريب، مهر پايان بزنند و مجموعه اين عوامل موجب شد تا دولت راستگويان و نماينده اين تفكر يعني دكتر روحاني را بعنوان فردي فاضل، دانشمند و ثاتير گذار در تمامي برهه هاي انقلاب را برگزينند.

وی در مورد عملکردش به عنوان رئیس ستاد انتخابات روحانی در خوزستان بیان داشت:  من در زمان رقابت های انتخاباتی رییس ستاد دكتر روحاني در استان خوزستان بودم، همزمان ستادها در سراسر کشور تشکیل شد که همه این ستادها مردمی بودند. ستاد ما از نظر نیروی انسانی، بودجه و حرکت تماما مردمی بود و از جایی خط نمی گرفتیم در حاليكه برخي ستادهاي ديگر رقبا به لحاظ امكاناتي بسيار قدر بودند و اتفاق مي افتاد كه به افراد فعال ستاد ما پیشنهاد مي دادند که به ستاد آنها بروند که هم امکانات بيشتري وجود دارد و هم در آينده پست هاي خوبي براي آنها در نظر گرفته مي شود؛ ولی هیچکس دعوت آنها را نپذیرفت چون همه براساس اعتقاد آمده بودند.

وی خاطرنشان کرد: حاصل اين فعاليت هاي اعتقادي و دلسوزانه اين بود كه بی خردی جای خود را به حرکت دلسوزانه داد و دولت یازدهم با روي كار آوردن گفتمان و تفكري جديد و اعتماد بخش، آرامش، امنیت و ثبات نسبی را براي جامعه ايران به ارمغان آورد.

وی به این سئوال که صادقانه بفرمائيد آيا دولت در تحقق شعارهاي خود موفق بوده است؟ اینگونه پاسخ داد که لازمه اعتدال اعتماد است و دولت در تحقق خواسته هاي مشروع مردم و وعده هاي خود مصمم باقي مانده و امروز شاهديم در راستاي  وعده دولت راستگويان تا كنون مسئولان ارشد اين دولت تمامي مسائل را به طور شفاف با مردم در ميان گذاشته اند.

جادری تصریح کرد: با استقرار دولت تدبير، نوميدي از جامعه رخت بر بست و دولت در راستاي ايجاد فضاي آزاد سياسي  و حمايت از نقد، همين كه عرصه فعاليت به  مخالفان خود داده است را مي توان گفت گام بزرگي برداشته است كه كمتر سابقه دارد، دولت امروز بر يافتن كليد مشكلات اقتصادي تمركز كرده و از انتقادات مشفقانه و دلسوزانه در همه زمينه ها استقبال مي كند اما نبايد فراموش كرد كه  قفل نقد و نقادي دولت احمدي نژاد مدت ها با كليدي كه خودشان ساخته بودند، بسته بود.

استاندار هرمزگان افزود: صادقانه عرض مي كنم شايد هنوز براي گفتن اين موضوع كه دولت در تحقق شعارهاي اقتصادي خود موفق بوده است كمي زود باشد اما نشانه هاي واضحي از گام نهادن در مسير درست را مي توان مشاهده كرد كه از نمونه هاي بارز آن مي توان به موفقيت در مذاكرات هسته اي، گشايش در تحريم ها، آزاد كردن بخشي از مطالبات بلوكه شده كشور، فعال نمودن سرمايه ها و سرمايه گذارها در راستاي رونق توليد و كسب و كار و كاهش نرخ تورم كه در شرايط كنوني بسيار دشوار بود اشاره كرد.

به گفته وی، از سوي ديگر فراي گفتگوي صادقانه اگر با ديدگاهي منصفانه بنگريم مي بينيم كه دولت تدبير و اميد وارث خزانه اي خالي و بدهكاري هاي عجيب دولت گذشته است كه بايد با تورم، گراني، ركود اقتصادي و بي اعتمادي سرمايه گذاران روبرو شده و آن را بهبود بخشد كه اين امنيت سرمايه گذاري و مقابله با فساد را در دستور جدي كار خود قرار داده است و امروز ما شاهد آثار مثبت آن در جامعه هستيم.

جادری عنوان کرد: در كنار اين مشكلات بزرگ كارشكني برخي افراد مزيد بر علت شده و در مقاطع مختلف مثل طرح انصراف از يارانه ها به گونه اي عمل شد كه مردم را ترغيب به ثبت نام كنند تا بتوانند از اين وادي به دولت بيشتر فشار بياورند اما بايد بگويم تبعات اين فشار متوجه دولت نيست بلكه متوجه خود مردم و نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران است.كساني كه اينگونه عمل مي كنند و از دولت امتياز مي خواهند به فكر منافع ملي نيستند و ما به آنها اين پيام را مي دهيم كه اگر نمي خواهيد براي بهبود وضعيت كشور با دولت همكاري كنيد حداقل تشنج آفريني را كنار بگذاريد.

وی با بیان مهمترين مزيت دولت دكتر روحاني افزود: در كنار صداقت و شفافيت و خدمت، داشتن حمايت مردمي و همراهي و اعتماد مقام معظم رهبري در بحث هاي مختلف ملي و بين المللي را مهمترين مزيت دولت روحاني مي دانم.

جادری در درباره رابطه اش با اعضای ستاد روحانی در استان هرمزگان گفت: نمي خواهم آرماني سخن بگويم، از اينرو بر اين عقيده ام كه بايد بدون گرايشات فردي و حزبي و قومي براي مناصب مديريتي تصميم گرفت و صرف عضويت ستاد براي انتصاب ملاك نيست.

وی افزود: من به جرات ادعا مي كنم جزو استانداراني هستم كه بهترين رابطه را با اعضاي ستاد روحاني در هرمزگان دارم.از ديدگاههاي مشورتي آنان و تمام دلسوزان نظام اسلامي استفاده مي كنم و اكنون افراد توانمند ستاد كه شاخص هاي اين دولت را دارا هستند را در گروه مشاورين، مديران كل و ... دارم و در مركز استان تاكنون حدود 13 نفر را كه مطابق بررسي هاي صورت گرفته شايسته احراز مي دانستم حكم صادر كردم و در كنار اين موضوع نيز پذيراي منتقدان خواهم بود.

جادری اظهارداشت: تاكنون نيز از حمايت هاي متقابل بهره برده و بدنبال همراهي و اتحاد براي حركت رو به جلو براي توسعه استان هستيم.

وی در پاسخ به این سئوال که برخي بدنبال ترويج اين تفكرند كه اگر دولت روحاني نتواند مجلس آينده را بدست بگيرد دولتي 4 ساله خواهد شد.آيا شما اين قضاوت را قبول داريد؟ بیان داشت: قطعا خير. اين افراد همانهايي هستند كه معتقد بودند دكتر روحاني هيچ شانسي براي پيروزي و موفقيت ندارد و بعد هم متاسفانه برخي مخالفان دولت به همين حدس و گمانها دل خوش كرده اند. صندوق راي سرنوشت انتخابات را معين مي كند و بفرموده مصلح بزرگ قرن حضرت امام خميني (ره) ميزان راي ملت است و هر چه تصميم مردم باشد محترم و لازم الاجراست از سويي فكر ميكنم براي بحث در مورد اين موضوعات زود است. دولت الان بروي اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي كه از سوي مقام معظم رهبري بعنوان راهبرد اصلي سال 93 انتخاب و نامگذاري شده است تمركز كرده است.

استاندار هرمزگان افزود: آقاي روحاني بيشترين تعامل را با مجلس داشته است و بخوبي با همين مجلس كار مي كند. من معتقدم هنر دكتر روحاني درهمين است. آقاي روحاني روحيه انحصار طلبي ندارد و تركيب كابينه او نشان دهنده استفاده از نيروهاي با گرايشات متفاوت اما توانمند است. اين اظهار نظر معيار درست و منطقي براي موفقيت مجدد يك رئيس جمهور نيست و سابقه چيز ديگري را نشان مي دهد هر چند هر چه همفكران دولت در مجلس بيشتر باشد مي تواند برنامه هاي خود را بهتر به پيش ببرد اما من رفتار دولت را در خصوص تغييرات و تعامل با مجلس را منطقي، بدور از احساس و پخته مي دانم.

وی در مورد شايعه كانديداتوري در مجلس افزود: خير این موضوع صحت ندارد. تا اين لحظه چنين تصميمي براي كانديداتوري نگرفته و ندارم و با اينكه سابقه 3 دوره نمايندگي مجلس شوراي اسلامي را در كارنامه دارم فعلا در دولت تدبير و اميد بعنوان استاندار هرمزگان در حال پيش بردن برنامه هاي دولت يازدهم در اين استان و خدمت به مردم شريف و نجيب هرمزگان هستم.

وی در مورد عملکردش در استان هرمزگان گفت: دومين سفر كاروان تدبير و اميد به هرمزگان و حضور 3 روزه دكتر روحاني در استان و ديدار با مردم و طلاب و نخبگان و سفر به شهرستان جاسك و ... كه دستاوردها و بركات ارزشمندي براي استان هرمزگان به همراه داشت. موضوع توسعه سواحل مكران، تبديل هرمزگان به قطب فولاد و افزايش توليد فولاد به 10 ميليون تن و توسعه فازهاي بندرشهيد رجايي، احداث بزرگراه خليج فارس و ... بخشي از اين تصميمات بود كه بحمدالله با پيگيري هاي صورت گرفته موضوع منطقه ويژه اقتصادي جاسك در هيات دولت به تصويب رسيد و محقق شد.

 كارگروه سواحل مكران كه از دغدغه هاي مقام معظم رهبري نيز هست به رياست معاون اول رييس جمهور تشكيل شد و آثار اين سفر و دستاوردهاي آن در آينده بر حركت شتابان منطقه بيشتر مشخص مي گردد.

وی در پایان افزود: از كليه رسانه ها و خبرنگاران همراه و منتقدان منصف دولت تشكر مي كنم و اميدوارم بتوانيم با حركتي جهادي بسمت اجرايي كردن وعده هاي رياست محترم جمهور در سفر به استان حركت كنيم و فرصت خدمت به مردم را قدر و فرض بدانيم.