به گزارش گروه فرهنگ و ادب مهر ، در اين دوره فشرده كه به مدت دو هفته ادامه خواهد داشت، استادان زبان فارسي با ادبيات كلاسيك و معاصر ايران بيشتر آشنا شده و ارتقاء علمي خواهند يافت.
جمع بسياري از استادان زبان فارسي ايالت هاي پنجاب، هاريانا، هيماچال ، جامو و كشمير در دوره بازآموزي زبان فارسي شركت دارند.
اين دوره به همت رايزني فرهنگي جمهوري اسلامي ايران در دهلي نو و با همكاري دانشگاه كشمير برگزار مي شود.
شايان ذكر است همزمان با برگزاري اين دوره، نخستين هفته فرهنگي كشورمان در دانشگاه "سرينگر" نيز برگزار مي شود.
در اين هفته فرهنگي نمايشگاههايي از آثار خوشنويسي ايران، مينياتورهاي شاهنامه فردوسي، معماري اسلامي، لباسهاي مناطق مختلف كشورمان، جاذبه اي گردشگري ايران ، صنايع دستي و كتاب برپا شده است.
همچنين در كنار نمايشگاههاي برپا شده يك كارگاه خوشنويسي و جشنواره فيلم ايراني نيز با نمايش هفت فيلم مطرح ايراني برگزار مي شود. از سوي ديگر گزارش شده است سومين دوره دانش افزايي زبان و ادبيات فارسي با حضور جمعي از شخصيتهاي علمي، فرهنگي، استادان و دانشجويان ايراني و بنگالي روز يكشنبه در داكا آغاز شد.در اين دوره كه به همت رايزني فرهنگي جمهوري اسلامي ايران در بنگلادش برگزارمي شود 52 دانشجو و 12 استاد از سراسر بنگلادش شركت دارند.
پس از مراسم گشايش فراگيران در دو سطح "پيشرفته" ويژه استادان و مدرسان زبان فارسي در دانشگاههاي بنگلادش و "مياني" ويژه دانشجويان كارشناسي ارشد، پيش دكتري و دكتري زبان فارسي در كلاسهاي تعيين شده حضور يافتند.
همچنين به دليل استقبال بيش از انتظار از سطح "مياني" براي اين سطح دو كلاس در نظر گرفته شده است. اين دوره به مدت و هفته ادامه خواهد داشت و در پايان تمامي فراگيران پس از شركت در آزمون به طور رسمي مدرك فارغ التحصيلي از دوره دريافت مي دارند.