به گزارش خبرنگار مهر، امیرحسین رحیمی صبح شنبه در جلسه شورای اداری ایلام اظهار داشت: یکی از سیاستهایی که دیوان محاسبات کشور پیگیری میکند سیاستهای پیشگیرانه است و قبل از این که پروندههای تخلف ارسال شود باید دیوان محاسبات وارد عمل شود و موارد تخلف و انحراف شناسایی کند.
وی افزود: پیشگیری مهمترین راهکار و راهبرد برای جلوگیری از بروز تخلف های مالی و اداری در دستگاه های اجرایی است این کار جز با همکاری و هم افزایی دستگاه ها امکان پذیر نیست.
رحمیی افزود: چشم انداز دیوان محاسبات کشور اجرای برنامه های دانش محور و پویا در ادارات است و آموزش های کاربردی مدیران و پرسنل ادارات در خصوص اجرای قوانین می تواند از بروز تخلفات در سیستم اداری جلوگیری کند.
این مسئول بیان داشت: پرونده های بسیار زیادی از تخلف های اداری و مالی در دستگاه های اجرایی تشکیل شده که بخش قابل توجهی از این پرونده ها در نتیجه آگاهی نداشتن مدیران از قوانین و مقررات و ضوابط هزینه کرد بودجه بوده است.
رحیمی هزینه های اداره کشور را بسیار گران ارزیابی کرد و گفت: بیش از 80 درصد بودجه عمومی کشور صرف هزینه های جاری می شود در حالیکه تنها 15 درصد اعتبارها برای اجرای طرح های عمرانی و هزینه ای در نظر گرفته می شود.
استاندار ایلام نیز تأکید کرد : فعالیتهای مالی دستگاه ها باید با نظارت دیوان محاسبات انجام گیرد و در این زمینه باید از راهنمایی ها و مشاوره های این عزیزان بهره برد.
محمدرضا مروارید یکی از فعالیتهای بسیار موثر دیوان را پیشگیری از وقوع تخلفات و فعالیتهای خلاف قانون درحوزه مالی دستگاه های دولتی دانست و تصریح کرد: می توان با اطلاع رسانی و آموزش موثر مدیران از بسیاری مشکلات حوزه مالی دستگاه ها جلوگیری کرد.