اصفهان – خبرگزاری مهر: کارشناس امور مساجد سازمان تبلیغات اسلامی استان اصفهان گفت: راه اندازی پرتال مساجد از جمله اقدامات واحد مساجد سازمان تبلیغات اسلامی استان اصفهان بوده که در این پرتال یک هزار و 600 مسجد عضو هستند و هر مسجد نیز دارای یک صفحه اختصاصی با مدیریت خودی است.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی نصر ظهر شنبه در نشست خبری خود با خبرنگاران به مناسبت سالروز تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی به فرمان امام خمینی (ره) و روز تبلیغ و اطلاع رسانی با اشاره به فعالیت های آموزشی و پژوهشی این سازمان اظهار داشت: در سال گذشته طرح مقابله با آسیب های ماهواره با محوریت کانون های مساجد انجام شد و برای سال جاری طرحی داریم که بر مبنای آن برنامه ای پیشنهادی برای تمام مناسبت های سال برای مساجد ارائه می شود.

وی ادامه داد: راه اندازی پرتال مساجد از دیگر اقدامات ما بوده که یک هزار و 600 مسجد در آن عضو هستند و هر مسجد نیز دارای یک صفحه اختصاصی با مدیریت خودی است.

کارشناس امور مساجد سازمان تبلیغات اسلامی استان اصفهان  تاکید کرد: تعداد چهار هزار و 915 مسجد در استان اصفهان وجود دارد که سه هزار و 500 عدد از آنها فعال هستند به این معنا که حداقل یک نوبت اقامه نماز در آنها  برگزار می شود.

وی با اشاره به توسعه تقویت و تجهیز کتابخانه های مساجد توسط این سازمان بیان داشت: 127 کتابخانه مساجد در اصفهان وجود دارد که 27 مورد آن تخصصی حوزه دین است و 100 مورد آن عمومی است.

حجت الاسلام با بیان اینکه امکان به اشتراک گذاری طرح های موفق مساجد با یکدیگر وجود دارد، تصریح کرد: 50 هزار کتاب در میان مساجد توزیع شده است و 33 مسجد کتابخانه جدید راه اندازی شده که استفاده از کتاب ها در آن رایگان است.

وی با اشاره به دیگر فعالیت های این واحد تاکید کرد: حمایت از برنامه های فرهنگی ائمه جماعات مساجد، برگزاری گردهمایی ائمه جماعات مساجد در سطح استان، اهدای قفسه های کتابخانه به کتابخانه های مساجد، برگزاری مسابقه پیامکی حجاب، برگزاری دو دوره مسابقه سبک زندگی اسلامی، برگزاری مسابقه پیامکی حجاب از جمله این اقدامات بوده است.

اجرای طرح سبک زندگی اسلامی با رویکرد اقتصاد مقاومتی

کارشناس امور مساجد سازمان تبلیغات اسلامی استان اصفهان ادامه داد: شناسایی و تقویت کتابخانه های دارای کتابخانه غیرفعال، اجرای طرح سبک زندگی اسلامی با رویکرد اقتصاد مقاومتی، طرح اینترانت تبیان مساجد، فراخوان تولید محتوای علمی با موضوع سبک زندگی اسلامی، فضاسازی محیطی با محتوای حجاب و عفاف ویژه نوروز، تولید و توزیع پوسترهای ویژه عفاف و حجاب در مساجد استان، تجهیز و تقویت کتابخانه های شبستان مساجد روستایی استان اصفهان، تجهیز و تقویت کتابخانه های تخصصی حوزه دین استان و تولید مجموعه نمایشگاهی بهشت اخلاق با محوریت سبک زندگی از دیگر اقدامات مهم واحد امور مساجد است.

در ادامه این نشست نیز مهدی صفرزاده کارشناس قرآنی دارالقرآن  الکریم اصفهان اظهار داشت: این واحد برنامه های خود را در سه حوزه پژوهشی – آموزشی، تبلیغی – ترویجی و حمایتی – نظارتی بنا نهاده است.

وی افزود: در حوزه نخست آموزش قرائت قرآن کریم در 6 سطح، آموزش ترجمه و مفاهیم قرآن در سه سطح، آموزش تفسیر قرآن در قالب طرح های متناوب نسیم حیات و اقدامات دیگر از این جمله بوده است.

اجرای طرح تفسیر بیّنات در ماه مبارک رمضان

 کارشناس قرآنی دارالقرآن  الکریم اصفهان تاکید کرد: اجرای طرح تفسیر بینات در هر ماه مبارک رمضان هر سال، تربیت مربی برای برگزاری کارگاه هایی با سبک زندگی اسلامی قرآنی و دوره های نخبه پروری قرآنی از دیگر اقدامات در این زمینه است.

وی با اشاره به فعالیت های حمایتی - نظارتی این نهاد گفت: ساماندهی و صدور مجوز فعالیت و ثبت تشکل های قرآنی مردمی شامل موسسات، خانه های قرآن و اتحادیه ها و حمایت، نظارت و هدایت فعالیت های قرآنی مردمی از جمله این موارد است.

صفرزاده بیان داشت: مهم ترین برنامه ما در این بخش اهدای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم است که امسال طی نهمین دوره این مسابقات سه هزار نفر در آن شرکت کردند و موفق به دریافت مدرک حفظ قران کریم شدند.

کارشناس قرآنی دارالقرآن  الکریم اصفهان با بیان فعالیت های تبلیغی ترویجی این نهاد تاکید کرد: اجرای محافل انس با قرآن و شبی با قرآن، شرکت در نمایشگاه های قرآنی و فرهنگی و اجرای مسابقات قرائت، حفظ و مفاهیم و تفسیرهایی همچون نورالهدی از جمله دیگر فعالیت های دارالقرآن کریم در این بخش است.

وی اضافه کرد: طرح با قرآن در رمضان شامل جزء خوانی قرآن به همراه آموزش مفاهیم و تفسیر قرآن و برگزاری کرسی ها و جشنواره های قرآنی از دیگر اقدامات این بخش است.