به گزارش خبرنگار مهر، محمد نظری ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران گفت: این تسهیلات به منظور رفع مشکلات معیشتی مددجویان تحت حمایت انجام شده است.
وی افزود: توانمندسازي و خودکفايي مددجويان يکي از رويکردهاي کميته امداد است که این نهاد در این راستا برنامه های مختلفی را در دست اقدام دارد.
نظری عنوان کرد: پرداخت تسهیلات قرضالحسنه کارگشایی یکی از برنامه هاست که در راستای توانمندسازی خانوادههای تحت حمایت انجام شده است.
معاون کمیته امداد تاکید کرد: وامهای قرض الحسنه کارگشایی برای رفع احتیاجات ضروری اشخاص از قبیل هزینه های درمان، ازدواج، تعمیر و تامین مسکن، بدهکاری های مالی و کمک هزینه های تحصیل با در نظر گرفتن شرایط و توانایی مددجویان به آنها پرداخت می شود.
نظری با اشاره به اینکه به صورت مستمر نیازهای خانوادههای تحت حمایت مورد بررسی قرار گرفته و بر همین اساس خدمات حمایتی به آنها ارائه میشود، گفت: ارائه تسهیلات قرض الحسنه کارگشایی موجب توانمندی اقتصادی خانوادههای مددجو و خروج تدریجی آنها از چرخه حمایت میشود.
وی تصریح کرد: ارتقاء فرهنگ کار و گسترش زمينه های اشتغال مددجویان در اولویت برنامه های سال جاری است.
نظری اظهار داشت: هم اکنون 32 هزار و 208 خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان هستند که جمعیتی بالغ بر 96 هزار نفر را شامل می شوند.
وی بیان داشت: این میزان حدود یک هفتم جمعیت کهگیلویه و بویراحمد را شامل می شود.