رئیس دانشگاه علم و صنعت از توجه ویژه به برنامه های فرهنگی خبر داد و گفت: تشکل های دانشجویی و اساتیدی که فعالیت های فرهنگی را جدی گرفته و در این زمینه فعال باشند از حمایت های ویژه ای برخوردار می شوند.

محمد علی برخورداری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برنامه های فرهنگی دانشگاه علم و صنعت در سال تحصیلی جدید گفت: دانشگاه از ابتدا یک سری برنامه های فرهنگی داشته ولی از امسال این برنامه ها جدی تر اجرا خواهد شد.

وی ادامه داد: تشکل‌های دانشجویی واستادان  که در فعالیت های فرهنگی فعال باشند توجه بیشتری به آنها شده و حمایت ویژه خواهند شد.

رئیس دانشگاه علم و صنعت افزود: مسایلی مانند اخلاق، کار، بهره وری و مسایل اجتماعی همه به فرهنگ متصل است که باید روی آن‌ها کار شود وقتی ما سیستم اداری را منظم کنیم تا کار مردم روان تر و بهتر پیش رود خود یک تلاش فرهنگی است.

برخورداری افزود:  وقتی در استخدام، ارتقاء و کار کارمندان شفافیت ایجاد کنیم تا تبعیض ایجاد نشود و افراد بتوانند خواسته‌های خود را مطرح کنند یک کار فرهنگی است و تلاش ما این است که روز به روز دراین زمینه ها بهتر شویم.

وی افرود: در زمینه برنامه های مذهبی نیز تلاش می کنیم نظمی صورت دهیم و متولیان آن را در دانشگاه مشخص کنیم.