به گزارش خبرگزاري مهراز وين ، اين عضو تيم مذاكره كننده ايران در نشست شوراي حكام اظهارداشت : بعضي از اتهامات عليه ايران مبني بر عدم همكاري تهران وجود دارد و نياز است در مورد آنها توضيح بيشتري داده شود وهمانطور كه من درماه مي بطورخلاصه توضيح دادم ما بطورشفاف گفته ايم كه به همكاري خود ادامه مي دهيم همچنين با آژانس همكاري مي كنيم و در مورد مساله آلودگي بحث كرديم و شفاف سازي صورت گرفته است بنابر اين مسائل بسيار كمي باقي مانده است و ما از البرادعي دعوت كرديم تا به تهران بيايد و براي اولين بار با دولت جديد در اين باره به گفتگو بنشيند.
آخوندزداره درادامه تصريح نمود: همچنين ما مي توانيم به گفتگو ها باز گرديم، پيشرفت خوب نياز به فرصت و زمان دارد و بايد زمان بدهيم تا گفتگوي كنيم و مساله را به شيوه مسالمت آميزي حل كنيم.
وي در بخش ديگري ازاين گفتگو تاكيد كرد: امروز ما از مشاركت ديگران از جمله مشاركت آژانس در گفتگوها صحبت كرديم و امروزخوشحالم بگويم صبح بسياري ازافراد شخصيت ها اجماع داشتند وخوشحالم به عرض برسانم كه اين امر منتج به همكاري و يافتن راه حلي مسالمت جويانه خواهد شد و اميدواريم كه اين اجماع به نفع جامعه بين المللي منجر شود.
وي كه در جمع خبرنگاران صحبت كرد به يكي از دو سؤال طرح شده پاسخ داد و اظهار داشت كه پاسخ سؤالات در صحبتهاي من بود.
وي در پاسخ به سؤال يكي از رسانه ها كه اعلام نمود ماه گذشته ايران تعليق خود را كنار گذاشت و درخواست جامعه بين المللي براي پايان دادن به غني سازي را ناديده گرفت، توجيه جنابعالي براي كار بعدي جامعه بين الملل چيست؟ پاسخ داد:
در باره شوراي امنيت بايد بگويم كه اجماعي براي ارجاع پرونده ايران به شوراي امنيت وجود ندارد و من معتفدم دراينجا پيامي وجود دارد و آن اين است كه براي رسيدن به راه حلي بايد اجماع حاصل شود.
وي درپاسخ به بحث شوراي امنيت و ارجاع پرونده ايران و همچنين پيامدهاي اقتصادي آن اظهار داشت: چيزي كه من مي خواهم بگويم اين است كه ايران به تعهدات خود پايبند است و كاملاً به گفتگو اعتقاد دارد و بر اين باور است كه گفتگو تنها راه براي حل اين مساله است و من فكر مي كنم كه ما اخيرا پيشنهاداتي داده ايم و اين باب جديدي براي ادامه همكاري است.