به گزارش خبرنگار مهر، بحث این روزهای نشستها و محافل بوشهر، موضوع پرونده بزرگ رباخواری در استان بوشهر است که بیش از شش هزار نفر در این پرونده، پول خود را در اختیار یک فرد قرار داده بودند تا سودهای کلانی را دریافت کنند.
متهم اصلی این پرونده سه روز پیش توسط دادگستری استان بوشهر بازداشت شد و هر روز موضوعات جدیدی در این زمینه مطرح میشود که البته بسیاری از مردم همچنان نگران دارایهای خود هستند که نزد متهم بوده است.
بر اساس اعلام دادگستری کل استان بوشهر، افرادی که در جریان پرونده رباخواری میلیاردی در بوشهر متحمل زیان شده اند، برای پیگیری حقوق پایمال شده خود در تاریخهای اعلام شده باید مراجعه کنند.
دادگستری استان بوشهر در بیانیه شماره دو خود آورده است: با توجه به ایام ماه مبارک رمضان و بهمنظور تسهیل و تسریع در امر ثبت مشخصات و تحویل فرم های موضوع بیانیه شماره یک با در دست داشتن فرمهای تکمیل شده و اصل و تصویر مدارک خود همه روزه از ساعت هشت و 30 الی 14 به ترتیب ذیل به آدرس بوشهر خیابان شهید چمران ( چهارباندی سابق) ورزشگاه کارگران مراجعه کنند.
کسانی که اول نام خانوادگی آنان حرف "الف" تا "د" است از تاریخ 14 لغایت 24 ماه جاری، افرادی که اول نام خانوادگی آنان حرف "ذ" تا "ظ" است از 25 ماه جاری تا پنجم مردادماه و کسانی که اول نام خانوادگی آنان حرف "ع" تا "ی" است از ششم تا شانزدهم مرداد ماه امسال به محل تعیین شده مراجعه کنند.
به منظور جلوگیری از سرگردانی مردم فقط مکان ها و تاریخ های قید شده مبنایی برای مراجعات است و از هر گونه مراجعه به مکانهای دیگر غیر از آدرس اعلامی خودداری کنند.
دریافت 178 میلیارد تومان از سوی مردم بوشهر
بازپرس پرونده مضاربههای صوری بوشهر روز پنجشنبه در این زمینه به خبرنگاران گفت: در این پرونده ها هیچگونه معامله شرعی وجود نداشته و تنها گردش مالی آنها گرفتن وجه از اشخاص آخر و پرداخت به افراد ماقبل بوده است و خودروهایی که عنوان کردند معامله شده، با قیمت بیشتر بصورت مدت دار خریداری و سود آن پرداخت می شده است.
محسن مقدس افزود: اکنون یکی از پرونده هایی که بیش از شش هزار نفر دارد و 178 میلیارد تومان دریافت کرده اکنون تنها دارایی نقدی و غیر نقدی آن 35 میلیارد تومان است.
وی با بیان اینکه هرگونه تجمع در این راستا غیر قانونی است و افرادی خواستار جریان سازی خلاف واقع هستند، افزود: پرداخت وجوهات به افراد متضرر با توجه به اولویت صورت می گیرد که در اولویت اول افرادی که هیچ سودی دریافت نکرده اند و بعد از آن افرادی که وجوه دریافت شده کمتر از پرداختی آنان بوده است پرداخت خواهد شد.
مقدس اظهار کرد: تاکنون حضور هیچ یک از بخش های دولتی در پرونده ها مشخص نشده و ما نیز اعلام می کنیم دستگاه قضا هیچ تعارفی در برخورد با متخلفین ندارد و ممکن است فردی در دستگاهی مشغول به کار بوده و فریب خورده باشد، اما تا این لحظه هیچ مسئول یا شخصیت حقوقی در این پرونده وجود ندارد.
رسانه های استان بوشهر از درج نظرات غیراصولی پرهیز کنند
رییس پلیس فتا استان بوشهر نیز اظهار داشت: سایت های خبری و سایر رسانه ها در منتشر کردن اخبار انتظامی و حوادث دقت کنند و از انتشار اخبار پیش از کارشناسی موضوع توسط دستگاه های مربوطه بپرهیز کنند، چون که در ابتکار عمل پلیس را در مقابل متهمان اخلال ایجاد می شود.
داریوش پورسعید تصریح کرد: با وجود اینکه هدف سایت های خبری استان بوشهر انتشار سریع اخبار است، ولی در منتشر کردن خبرهایی که بار انتظامی و امنیتی دارد دقت عمل داشته باشند و زمینه ایجاد احساس ناامنی را در جامعه گسترش ندهند.
وی با اشاره به اینکه احساس ناامنی در جامعه از خود ناامنی بدتر است، خاطرنشان کرد: سایت های خبری در انتشار و فعال کردن کامنت ها و نظرات خوانندگان دقت و کارشناسی ویژه ای داشته باشند تا هتک حرمت به اشخاص صورت نپذیرد و بار حقوقی هم برای مدیران مسئول سایت های خبری ایجاد نشود.
پورسعید با بیان اینکه رسانه ها و سایت های خبری یکی از عوامل موثر ایجاد امنیت در جامعه هستند، گفت: همین امنیت روانی که اکنون در فضای مجازی استان بوشهر به چشم می خورد، مرهون عملکرد و نگاه دلسوزانه و مسئولانه مدیران و خبرنگاران رسانه های استان است که امیدوایم تداوم داشته باشد.