قزوین- خبرگزاری مهر: رئيس اداره نظارت بر بهداشت عمومي اداره كل دامپزشكي قزوين گفت: با بازرسي از مراكز عرضه فرآورده هاي خام دامي استان قزوين توسط كارشناسان اداره كل دامپزشكي يكهزارو630 كيلوگرم فرآورده خام دامی غير قابل مصرف در هفته اول ماه مبارک رمضان از چرخه مصرف خارج شد.

به گزارش خبرنگار مهر، راول غلامپور اقدمی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان اظهارداشت: با توجه به اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشكي ویژه ماه مبارک رمضان بر واحدهای تولید، استحصال و فرآوری، حمل و عرضه فرآورده های خام دامی، 20 اکیپ ثابت و سیار در ادارات دامپزشكي شهرستانهاي تابعه در دو نوبت صبح و عصر فعالیت می کنند.

وی افزود: در هفته اول شروع طرح، 864 مورد بازرسی از تعداد  یک هزارو 97 مرکز عرضه و فروش فرآورده های خام دامی، 464 واحد رستوران و 15 واحد کشتارگاهی و مراکز بسته بندی فرآورده های خام دامی صورت گرفت، كه طي آن هزارو630 کیلوگرم فرآورده های خام دامی کشف و ضبط  و با هماهنگي دستگاههاي ذيربط به صورت بهداشتی معدوم و از چرخه مصرف خارج شد.

غلامپور اقدمي افزود: 15 واحد توزیع و عرضه فرآورده هاي خام دامي و 8 دستگاه خودروی حمل نيز به علت تكرار تخلفات بهداشتي به مراجع قضایی معرفی شدند.

وي در پايان از هم استاني ها خواست: در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتي مرتبط با دامپزشكي مراتب را از طريق سامانه 1512 و يا شماره پيامک 50001512 با اداره كل دامپزشكي استان قزوين در ميان بگذارند.

برچسب‌ها