ایلام - خبرگزاری مهر: مدیر کل امور اجتماعی استانداری ایلام گفت: 40 هزار نفر از جمعیت ایلام را افراد سالمند تشکیل می‌دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی مهرعلیزاده صبح پنجشنبه در جمع مسئولان بهزیستی ایلام اظهار داشت: برای عملیاتی شدن تصمیمات شورا باید مدیران دستگاه‌های اجرایی حضور داشته باشند.

مهرعلیزاده افزود: پس از تشکیل کارگروه و کار کارشناسی در دستگاه‌های اجرایی مصوبات باید به شورا برای تصمیم گیری نهایی و مناسب ارسال شود.

وی ادامه داد: 41 هزار نفر از جمعیت استان را افراد سالمند تشکیل می‌دهند که این افراد هشت درصد جمعیت استان را شامل می‌شوند.

این مسئول تحقق کامل این مهم را منوط به همکاری همه دستگاه‌های مرتبط با موضوع دانست و اضافه کرد: برای ساماندهی و رسیدگی به سالمندان استان ایلام باید یک طرح جامع در استان طراحی و اجرا شود.

این مسئول بیان داشت: تشکیل بانک اطلاعاتی سالمندان در این استان می‌توان نیازهای این قشر نظیر بیمه مکمل، تامین مسکن و... را حل کرد چراکه در دوران سالمندی نیاز به پشتوانه درمانی کاملاً احساس می‌شود.

وی ادامه داد: ایجاد فضاهای مناسب برای حضور خانواده سالمندان در عرصه‌های مراقبت و توانمندسازی آنان، غنی سازی اوقات فراغت و استفاده از مشاوره برای سالمندان باید مد نظر مسئولان امر قرار گیرد.

 

 

برچسب‌ها