حسین هاشمی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره اجرای طرح کاهش ساعت کاری زنان که بیشترین درخواست زنان کارمند پایتخت است، افزود: ما تابع نظر وزارت کشور هستیم و هر تصمیمی که این وزارتخانه برای اجرای این طرح بگیرد، ما نیز آن را اجرا می کنیم.
وی ادامه داد: استانداری طرحی برای کاهش ساعت کاری زنان کارمند استان ندارد، چرا که این یک موضوع ملی است و باید تا زمان اعلام نتایج بررسی وزارت کشور برای اجرا یا عدم اجرای آن در انتظار ماند.
هاشمی درباره اینکه بیشترین درخواست زنان پایتخت با توجه به ترافیک، کاهش ساعت کاری است، گفت: امکان اجرای طرح به شکل استانی وجود ندارد. تنها کاری که استانداری در این زمینه انجام داده، تعطیلی روزهای پنج شنبه برای بانوان است.
به گفته استاندار تهران، ما به تبع تعطیلی دستگاه های حاکمیتی و کشوری در پایتخت در روزهای پنجشنبه، اعلام کرده ایم که این روز برای کارکنان تعطیل باشد و نباید تفاوتی میان کارکنان استانداری با سایر دستگاه های حاکمیتی وجود داشته باشد.
به گزارش خبرنگار مهر، چندی پیش مشاور بانوان استانداری اعلام کرده بود: بیشترین گلایه و درخواست زنان استان تهران کاهش ساعت کاری است چرا که در حال حاضر زنان 44 ساعت در هفته کار می کنند، اما با احتساب ساعات رفت و آمد به محل کار می توان گفت که آنها در هفته 64 ساعت مشغول به کار هستند و روزانه 4 ساعت از وقت آنها در ترافیک پایتخت هدر می رود.
مشاور استاندار تهران در امور زنان درباره دلایل اجرایی نشدن افزایش مرخصی زنان گفت: مرخصی زایمان و اجرای دورکاری زنان از دیگر درخواستهای زنان استاندار است. در جلسه با معاون زنان رئیس جمهور اعلام شد که هنوز دستگاه ها بودجه لازم برای افزایش مرخصی زنان را ندارند و قرار بود که در لایحه بودجه 93 این مشکل حل شود. در حال حاضر نیز فراکسیون زنان در حال بررسی بودجه برای اجرایی شدن افزایش مرخصی زایمان است.