جمال ساداتیان تهیه کننده سینما و مدیر پردیس سینمایی قلهک در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب که در همه کشورهای صاحب سینما، سینما تک وجود دارد، گفت: فلسفه وجودی ایجاد سینماتک نمایش فیلم های کلاسیک برای دوستداران این حوزه است. در ایران تعداد دانشجویان رشته سینما زیاد هستند و این دانشجویان بر اساس نیاز رشته تحصیلیشان باید در هفته چند فیلم کلاسیک ببینند.
وی ادامه داد: ما در سینماتک پردیس سینمای قلهک شرایطی را فراهم کردیم تا دانشجویان بتوانند تماشای این نوع از فیلم ها را در سینما تجربه کنند. در واقع دیدن فیلم های کلاسیک سینمای جهان در سالن سینما بهتر از آن است که این فیلم ها را در خانه و از طریق سیستم های نمایش خانگی ببینیم. ما در سینماتک تمام تلاش خود را کرده ایم تا بهترین فیلم های کلاسیک را در بهترین کیفیت برای علاقه مندان به سینما اکران کنیم.
تهیه کننده فیلم سینمایی «برف روی کاج ها» در پاسخ به این سوال که فیلم های سینما تک از چه طریقی انتخاب می شود، توضیح داد: برای انتخاب فیلم ها، یک تیم به عنوان کارشناس سینمایی براساس نظرات و درخواست اعضای سینما تک فیلم های مورد نظر برای اکران را انتخاب می کنند. این برنامه ها معمولا ماه به ماه تعیین می شود.
وی با اشاره به اینکه استقبال از چنین فیلم هایی بستگی به شرایط موجود در جامعه دارد، بیان کرد: نمی توان گفت که هر روز و در هر سانس نمایش فیلم های کلاسیک با استقبال بالایی همراه هستیم، در واقع فیلم های کلاسیک مخاطبان خاص خود را دارد و براساس شرایط موجود در جامعه مانند فصل امتحانات و یا جام جهانی فوتبال بی شک استقبال ها کم یا زیاد می شوند، اما همیشه برای سینماتک مخاطب هست.
ساداتیان در پایان گفت: علاوه بر نمایش فیلم های کلاسیک در سینماتک، هفته فیلم از کشورهای مختلف مانند ژاپن و لهستان نیز برگزار شد که با استقبال خوبی همراه بود. ما تلاش کرده ایم تا از طریق یک نشریه الکترونیکی قبل از نمایش فیلم نقدهایی از منتقدان بزرگ سینما را نسبت به فیلم هایی که اکران می شوند، منتشر کنیم تا اعضای سینما تک بتوانند قبل و بعد از تماشای فیلم از این نقدها استفاده کنند.