محمود اکرامیفر شاعر که خود چندین دوره از جمله امسال در دیدار شاعران با مقام معظم رهبری حضور داشته است، درباره ویژگیهای دیدار امسال معظم له با شاعران به خبرنگار مهر گفت: شاعرانی که در این جلسه حضور داشتند، تنها شاعران ایران نبودند بلکه شاعران پارسیزبان بودند و به نوعی جلسه امسال، فراتر از دیدار رهبری با شاعرانِ تنها ایران بود. در واقع امسال تنوع جغرافیایی این دیدار نسبت به سالهای قبل بیشتر و وسعت آن گستردهتر بود و این قابل تقدیر است. شاعرانی که امسال شعر خواندند، به نسبت سالهای قبل جوانتر بودند و به نوعی شاعرانی بودند که تجربه شعری و سنِ کمتری داشتند اما به هر حال شعرهایی که انتخاب شده بود برای قرائت، شعرهای خوب و پخته و دارای تنوع قابل قبولی بود.
سراینده «یا علی گفتیم و عشق آغاز شد» پیشنهادی هم در این خصوص ارائه کرد و گفت: انتظار این است که در مورد قرائت شعرها در این جلسات، دایره انتخابهایمان را حداقل در مشورتهایمان گستردهتر بگیریم مثلاً هیچ ایرادی ندارد که شورای شعر بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس هم که تا به حال 20 کنگره را برگزار کرده است، در این انتخاب دخیل باشد و یا حوزه هنری شازمان تبلیغات اسلامی و یا معاونت فرهنگی وزارت ارشاد و یا شورای سیاستگذاری جشنواره شعر فجر، کسانی حضور داشته باشند. اگر این جبهههای فعال شعری انقلاب دست به دست هم بدهند، کار چینش و انتخاب شاعران برای شعرخوانی در چنین جلساتی بهبود مییابد.
وی درباره تاثیر این جلسات بر جریان شعر معاصر کشور افزود: هر حرکت و خیزشی در حوزه شعر با توجه به پتانسیلی که در درون خودش دارد، قطعاً اثراتی را پیرامون خودش به همراه خواهد داشت. به نظر من با توجه به اینکه محور این جلسه مقام معظم رهبری به عنوان یک ادیب و شاعر و شعرشناس و منتقد ادبی است، رهنمودهای ایشان و ارزشگذاری ایشان به شعرها و نیز شاعران، میتواند جایگاه ادبیات و به ویژه شعر را در بین هنرها بالا ببرد و این باعث میشود به شعر و ادبیات هم کمک بیشتری بشود و ارجمندی و ارزشمندی شعر از آنچه که هست، بیشتر میشود.
اکرامیفر گفت: شاید جلسه دیدار شاعران با مقام معظم رهبری از معدود جلساتی است که با قشرهای مختلف هنری برگزار میشود و لذا به نظر من در بالا بردن جایگاه و قُرب و منزلت ادبیات و به ویژه شعر، اثر خواهد گذاشت و از سوی دیگر جایگاه شاعر و ارزشمندی شاعر هم بالاتر خواهد رفت و باعث ایجاد یک نهضت شعری در جامعه و تبدیل شعر به یک دغدغه حتی برای مردم خواهد شد.