به گزارش خبرگزاری مهر، هاشم امینی افزود : مجوز حفر 76 حلقه چاه صادر شده است که از این رقم 50 حلقه چاه حفاری آن به اتمام رسیده و 2 حلقه چاه دیگر نیز در حال حفاری است.
وی به میزان آبدهی حفر چاه های بحران در سطح استان پرداخت و خاطرنشان ساخت : برآوردهای صورت گرفته از مجموع آبدهی چاه های پمپاژ شده بیانگر آبدهی هزار و 200 لیتر در ثانیه است که به طور متوسط آبدهی هر چاه 24 لیتر برثانیه است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان به عمق چاه های حفاری شده اشاره کرد و بیان داشت : مجموع عمق چاه های حفاری شده به بیش از 7 هزار و 360 متر می رسد به طوریکه می توان گفت متوسط عمق هرچاه 150 متر است.
امینی به تجهیز 27 حلقه چاه حفاری شده و سیستم گندزدایی آن پرداخت و اظهار کرد: از 27 حلقه چاه تجهیز شده ، 19 حلقه به شبکه توزیع متصل و وارد مدار بهره برداری شده است.
وی هدف از حفر این چاه ها را رفع کمبود 3 مترمکعب آب در ثانیه دانست و بیان داشت : به دلیل عدم جاری بودن رودخانه زاینده رود و عدم استحصال چاه های فلمن کمبود 3 مترمکعب در ثانیه برای تأمین آب شرب وجود دارد که با حفر چاه های اضطراری در نقاطی خارج از حریم رودخانه زاینده رود که پتانسیل بالقوه از لحاظ غنی بودن منابع آبی زیرزمینی دارند در دستور کار قرار گرفت.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت : انتظار می رود با حفر و تجهیز این چاه ها بخشی از کمبود 3 مترمکعبی آب در ثانیه به نوعی جبران شود و پیش بینی شده که با در مدار قرار گرفتن چاه های بحران حدود 700 الی 800 لیتر در ثانیه آب برای تأمین آب شرب از این منابع استحصال شود . همچنین توزیع عادلانه آب در نقاطی که با مشکل توزیع آب تا حدودی مواجه هستند از دیگر اهداف حفر این چاه ها بوده است.
وی افزود : اجرای پروژه حفر چاه های اضطراری تاکنون هزینه ای بیش از 140 میلیارد ریال دربر داشت.