قم - خبرگزاری مهر: مدیرکل هواشناسی استان قم از غبارآلود بودن آسمان قم در بعد از ظهر روزهای پایانی هفته خبر داد.

یحیی زارع در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه امروز هوا صاف همراه با وزش باد و گرد و غبار و در بعد از ظهر همراه با افزایش موقت ابر خواهد بود، ادامه داد: امروز سمت باد شرقی، سرعت وزش باد بین 10 تا 15 متر بر ثانیه، حداقل دما 26 درجه و حداکثر دما نیز 43 درجه است.

وی گفت: در روز پنج شنبه هوا صاف همراه با وزش باد و گرد و غبار و در بعد از ظهر همراه با افزایش موقت ابر خواهد بود.

مدیر کل هواشناسی استان قم اضافه کرد: در روز دوشنبه سرعت وزش باد بین هشت تا 13 متر بر ثانیه، حداقل دما 28 درجه و حداکثر دما نیز 43 درجه پیش بینی می‌شود.

وی بیان کرد: در روز جمعه هوای قم صاف همراه با وزش باد و گرد و غبار خواهد بود.

وی ادامه داد: در روز جمعه سرعت وزش باد بین 10 تا 15 متر بر ثانیه، حداقل دما 29 درجه و حداکثر دما نیز 44 درجه خواهد بود.

زارع گفت: روند افزایشی دما در روزهای پایانی هفته ادامه دارد و همچنین به دلیل وزش باد هوا نیز غبار آلود خواهد بود که در بعداز ظهرها غبارآلودگی هوا تشدید می‌شود.