کیانوش غریب پور رئیس انجمن تصویرگران در گفتگو با خبرنگار مهر با تأیید این خبر درباره جزئیات مراسم تشییع و تدفین این هنرمند گفت: ما در حال حاضر در حال هماهنگی و اطلاع رسانی هستیم و برنامه ریزی کرده ایم که پیکر این هنرمند را روز دوشنبه 30 تیرماه از مقابل خانه هنرمندان ایران تشییع کنیم و در قطعه هنرمندان بهشت زهراء (س) به خاک بسپاریم.
غریب پور تأکید کرد که این برنامه ریزی هنوز به قطعیت نرسیده است و در حال هماهنگی هستیم.
منوچهر درفشه از جمله پیشکسوتان هنر تصویرگری بود که همه دبستانی های دهه 60 با آثارش خاطره دارند. او تصویرگر روایت منظوم «روباه و خروس» و «خانواده آقای هاشمی» است.
او در سالهای اخیر به بیماری سرطان روده مبتلا شده بود و به سختی گذران عمر می کرد و آخرین آثارش تصویرسازی هایی برای مجموعه کتاب های انتشارات مدرسه بود که چند سال پیش منتشر شده است.
درفشه در سالهای جوانی اش در کنار هنرمندانی چون علی اکبر صادقی، محمد تجویدی، پرویز کلانتری، مرتضی ممیز، آیدین آغداشلو ، علی اصغر معصومی و محمد احصایی کار کرده است.
در ششمین دوسالانه تصویرگری که سال گذشته برگزار شد از این هنرمند تجلیل شد که به دلیل بیماری امکان حضور در مراسم تجلیل خود را نیافت.
منوچهر درفشه در سال 1319 در تهران متولد شد، رشته تحصیلی او طبیعی بود اما بعد از فراغت از تحصیل در دوره دبیرستان به هنر تصویرگری روی آورد.
از میان آثار بسیاری که از این هنرمند برجای مانده است، تصویرگری کتابهای درسی دهه 60 تا 70 سهم ویژه ای را به خود اختصاص داده است که برخی از آنها عبارتند از:
قصه های امید علی( انتشارات آموزش،1363)
درخت زندگی، تهران: سازمان انتشارات آموزش انقلاب اسلامی، 1365
شکوفه بر شمشیر، تهران: انتشارات مدرسه،1366
در راه مانده، تهران: انتشارات مدرسه، 1368
ستارهای بر ساحل، تهران: سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، 1368
آفتاب در آینه، تهران: انتشارات مدرسه، 1369
شب اما آفتاب، تهران: انتشارات مدرسه، 1369
مکافات عمل، تهران: انتشارات و آموزش انقلاب اسلامی، 1371
ابوسعید و بقال و فضول، انتشارات و آموزش انقلاب اسلامی، 1371
تا هزاربار، تهران: انتشارات مدرسه، 1371
مکبث، تهران: انتشارات و آموزش انقلاب اسلامی، 1372.
هزار آفتاب( مجموعه داستان)، تهران: انتشارات مدرسه، 1373
مردی از مدینه فاضله، تهران: انتشارات دفتر نشر فرهنگ اسلامی، 1377