به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مسعود صفي ياري ظهر امروز در جلسه كارگروه دفتر ادبيات پايداري استان كردستان كه در سنندج برگزار شد، اظهار داشت: عليرغم وجود ظرفيت هاي بسيار خوب ولي متاسفانه موضوع ادبيات پايداري در كردستان مورد بي مهري قرار گرفته است كه اين وضعيت به هيچ عنوان در شان استان فرهنگي كردستان نيست.
وی با اشاره به رسالت متولیان فرهنگ و هنر در توسعه ادبیات پایداری در استان كردستان افزود: حوزه هنری به عنوان متولی اصلی ادبیات پایداری با توجه به ظرفیت های استان در ددفاع مقدس می تواند فعاليت هاي بهتري را در اين بخش اجرايي كند و ضمن شناسايي ظرفيت هاي اين حوزه در راستاي معرفي توانمندي هاي كردستان در اين بخش اقدامات بهتري را در دستور كار قرار دهد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان با اشاره به فرصت استفاده از نخبگان براي توجه بيشتر به حوزه ادبيات دفاع مقدس گفت : متأسفانه نخبگان استان تا حد زیادی از فضای دفاع مقدس دور شده اند و باید طوری برنامه ریزی کرد که زمینه های به کارگیری نخبگان و ایجاد همدلی و هماهنگی بین آنها و کشاندن آنها به این سمت و سو فراهم شود .
وي خواستار بهره برداري از فضاي مجازي شد و عنوان كرد: متاسفانه امروز ما از فضاي مجازي به شكل مناسبي بهره برداري نمي كنيم و اين در شرايطي است كه مي توان در قالب يك برنامه ريزي مناسب از ظرفيت ها و توانمندي هاي اين بخش براي معرفي ظرفيت هاي ادبيات پايداري به شكل بهتري استفاده كرد.
حجت الاسلام صفی یاری ضمن تاكيد بر لزوم توجه بيشتر به ادبيات پايداري در استان كردستان به عنوان يك اصل مهم يادآور شد: باید زمینه ای فراهم شود که توجه به نسل بازمانده از دفاع مقدس در اولویت کار نخبگان استان قرار گیرد.
وي افزود: می توان تشکیل کنفرانس های مجازی با موضوعات مختلف از جمله دفاع مقدس، انقلاب اسلامی، سبک زندگی اسلامی ایرانی، همراه با معرفی میهمان ویژه فعالیت های خوبی را انجام داد و در اين راستا انتظار مي رود كه شاهد اقدامات بهتري از سوي دفتر ادبيات پايداري حوزه هنري استان كردستان باشيم.
مدير كل تبليغات اسلامي استان كردستان در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به جنايت هاي ريم غاصب صهيونيستي اظهار داشت: امروز در این ایام شاهد ددمنشی های مجدد رژیم غاصب و جنایتکار اسرائیل غاصب بر علیه مردم مظلوم و بی دفاع غزه هستیم و مصیبت بارتر از آن سکوت مجامع به ظاهر حقوق بشر و بین المللی با این جریان هستیم.
وی افزود: قطعاً براساس وعده الهی نصرت و پیروزی از آن مسلمانان خواهد بود و مقاومت مردم جهادی غزه یک بار دیگر این رژیم فاسد را شکست خواهد داد و ننگ و رو سیاهی آن برای حامیان این رژیم خواهد ماند و داد و فغان مردمان مظلوم فلسطینی و غزه دامان آنان را خواهد گرفت.
وي در پايان ضمن تاكيد بر مشاركت مردم در راستاي دفاع از مردم مظلوم غزه در سراسر جهان عنوان كرد: بدون شك حضور در راهپيمايي روز جهاني قدس بهترين فرصت براي محكوم كردن اين همه جنايت بر عليه مردم مظلوم غزه است و بدون شك مردم هميشه در صحنه كردستان حضوري پرشور در اين عرصه خواهند داشت.
فعالیت در زمینه دفاع مقدس باید از مدارس شروع شود
سردار حمزه فلاح جانشین سپاه بیت المقدس استان کردستان نيز در ادامه اين جلسه گفت : فعالیت در زمینه دفاع مقدس باید از مدارس شروع شود .
وي با اشاره به این موضوع گفت : درسپاه بیت المقدس تاکنون کارهای ارزنده ای صورت گرفته از جمله آموزش 30 نفر از اعضای بسیج در طرح سرگذشت پژوهی تشکیل تقویم روزشمار شهدای استان، طراحی نرم افزار خاطرات شهدا كه شامل زندگی نامه 50 شهید استاناست، چاپ سه جلد کتاب دفاع مقدس و برگزاری یادواره های شهدا با همکاری بنیاد شهید و سایر ادارات که در مجموع 350 برنامه را شامل می شود .
جانشين فرمانده سپاه بيت المقدس كردستان با شاره به مباحث ارزشمندی که در این کارگروه صورت می گیرد و خروجی های مفید آن افزود: انتظار مي رود دغدغه این جمع و جلسه به تمامی جلسات و کارگروه های استان کشیده شود و باید زمینه ای فراهم گردد که کار در حوزه دفاع مقدس از مدارس و دانشگاه ها شروع شود.
وي افزود: می توان از پتانسیل کنگره شهدا و همچنین هیئت رزمندگان استان استفاده در جهت تسریع در برنامه های مدنظر بهتر استفاده نمود و در این زمینه سپاه کردستان آماده همکاری گسترده با دفتر ادبیات پایداری حوزه هنری استان کردستان است.