به گزارش خبرنگار مهر، عطا الله حکیمی ظهر پنجشنبه در حاشیه بازدید از شهرک صنعتی لوشان افزود: گسترش شهرك هاي صنعتي وسيله اي براي تقويت و تنوع بخشي و چند سويه كـردن اقتصـاد و بالا بردن استانداردهاي زندگي است.
وی همچنین اظهارداشت: بـا در نظـر گـرفتن اهميـت و جايگاه شهرك هاي صنعتي براي بهبود وضع توليدات، اشتغال، ايجاد درآمد ملي، جذب سـرمايه هـاي داخلي و خارجي، استفاده بهينه از منابع و امكانات داخلي و خارجي، آموزش و ارتقاي منابع انساني، جذب فناوري مناسب و توجه به مشكلات و تنگناهاي شهرك هاي صنعتي امري ضروري است.
عضو کمیسیون اقتصاد مجلس شورای اسلامی گفت: گسـترش شـهرك هاي صـنعتي از ضـرورت هاي انكارناپـذير جامعــه تلقـي مــي شــود.
وی افزود: اهميت و جايگاه استان گیلان در اقتصاد مملكـت بـه دليـل وجـود مـواد اوليـه و منـابع سرشـارطبيعي و پتانسيل هاي متعدد از يكسو و اهميت قابل توجه شـهرك هاي صـنعتي در اقتصـاد و جامعـه از سوي ديگر موجب این مهم مي شود كه مسئله شهرك هاي صنعتي بيشتر مورد توجه قـرار گيـرد.
حکیمی تاکید کرد: از راه هاي مهـم محروميت زدايي هر منطقه افزايش توليدات و به دنبال آن بالا رفتن سطح اشتغال و درآمد مردم اسـت.
وی بیان داشت: شهرك هاي صنعتي چه در مناطق توسعه يافته و چـه توسـعه نيافتـه فرصـت اسـتفاده از منـابعي را فـراهم مي كند كه با بهره گيري صحيح و حمايت از این منابع مي توان بخش مهمي از مشكلات اقتصادي كشـور را رفع كرد.
نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی اذعان داشت: شـهرك هاي صنعتي مي توانند از بعد اقتصادي، مالي، آموزشي و ابزار كنترل، شيوه هايي را براي واحدهاي صنعتي ايجاد كنند كه فعاليت آنها را تسهيل كرده و زمينه را براي توسعه مملكت فراهم كنند.
حکیمی یادآورشد: بـه دليـل موقعيت منحصر به فـرد شهرستان رودبار از نظـر جغرافيـايي، فرهنگـي و اقتصـادي پتانسـيل لازم بـراي گسترش شهرك هاي صنعتي وجود دارد.