سید هادی حسینی بیدار در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: همدان جزو شهر های تنش آبی در کشور مطرح شده و جزو 11 استان تنش آبی قرار دارد.
وی با بیان اینکه 92 درصد آب استان همدان در بخش کشاورزی مصرف می شود، بیان داشت: این میزان در آب شرب شش درصد و در صنعت دو درصد است در حالیکه این میزان در کشور های دیگر کمتر است و 85 درصد آب در بخش کشاورزی مصرف می شود.
مدیر شرکت آب و فاضلاب استان همدان تغییر الگوی کشت در همدان را ضروری عنوان کرد و ادامه داد: محصولاتی مانند سیب زمینی و هندوانه که در استان همدان کشت می شود بسیار آب بر است و در واقع با صادرات سیب زمینی آب را از استان همدان صادر می کنیم.
حسینی با اشاره به اینکه در صورت صرفه جویی 20 درصدی قطعی آب در شهر همدان وجود نخواهد داشت، ابراز داشت: چنانچه مردم در مصرف آب صرفه جویی نکنند در طول تابستان با قطعی آب برخورد می کنیم.
وی با اشاره به اینکه 50 درصد آب شهر همدان از سد اکباتان تامین می شود، اظهار داشت: شرکت آب و فاضلاب استان همدان در 9 شهرستان و 29 بخش خدمات دهی دارد و جمعیت شهری استان همدان یک میلیون و 72 هزار نفر است که از این میزان 99 و نیم درصد تحت پوشش شبکه آب و 64 درصد تحت پوشش شبکه فاضلاب قرار دارند.
وی با اشاره به اینکه 371 هزار مشترک آب و 232 هزار مشترک فاضلاب در استان همدان وجود دارد، افزود: سه هزار و 200 هزار لیتر آب در استان همدان تولید می شود و استان همدان دارای 252 حلقه چاه آب برای تامین آب شرب و 70 مخزن است.