به گزارش خبرنگار مهر، استاندار البرز در مراسم ویژه بیست و پنجمین سالروز شهدای روستاهای ناریان، دیزان و مهران شهرستان طالقان که شامگاه جمعه برگزار شد، تاکید کرد: استان البرز با جمعیت 2 و نیم میلیون نفر حدود 4 سال پیش از استان تهران جدا شده و تبدیل به استانی مستقل شده است.
سید حمید طهایی در ادامه با اشاره به اینکه استان 4 ساله البرز چهار استاندار به خود دیده است، تصریح کرد: یکی از ویژگی های استان جدید التاسیس برقراری ثبات مدیریتی است که متاسفانه استان البرز در این حوزه با ضعف های رو به رو بوده است.
ثبات مدیریت برای تحقق خواسته های یک استان از درجه اهمیت بالایی برخوردار است
این مسئول خاطرنشان کرد: در سالهای ابتدای تاسیس یک استان بحث های استقرار سازمان ها و استقلال ادارت مطرح است، ادارتی که وجود نداشته اند باید به سرعت تاسیس شوند و ادارت شهرستانی باید به ادارت کل استانی تبدیل شوند و همچنین بحث تجربه مدیران برای سکانداری ادارت مورد نظر از اهمیت زیادی برخوردار است.
استاندار البرز بیان کرد: با تاسیس یک استان اعتبارات ویژه در نظر گرفته می شود و با دریافت ردیف ملی استان راه اندازی می شود.
طهایی با اشاره به اینکه هماهنگی و همدلی مجموعه دستگاههای اجرایی در سطح استان از اهمیت ویژه ای برخوردار است، و ثبات مدیریت در صدر جدول تحقق خواسته های یک استان قرار دارد، اعلام کرد: با توجه به اینکه اعتبارات دولت کاهش پیدا کرده است اینجانب چهارمین استاندار این استان تازه تاسیس هستم و شرایط اعتبارات نیز گویای بسیاری از مسائل است در اینجا به یاد ضرب المثلی می افتم که می گویند " به ما که رسید آسمان تپید".
برای دستیابی به توسعه پایدار نیازمند همکاری و همدلی مردم هستیم
این مسئول یادآور شد: برای تحقق اهداف کلان در این استان و برای دستیابی به توسعه پایدار باید همه دست به دست هم دهند تا کارها هر چه سریعتر به پیش رود.
طهایی با اشاره به مسئولیت های 25 ساله خویش در استان های مختلف یادآور شد: تجربه های خودم را مدیون انقلاب هستم، این تجربه ها را در طبق اخلاص می گذارم و از مسئولان و مردم می خواهم که در این راه یاری ام کنند.
استاندار البرز خاطرنشان کرد: همگان می دانند که یک دست صدا ندارد و همه باید با هم و دست به دست هم در مسیر توسعه گام برداریم.
طهایی گفت: در روز معارفه خود که با حضور وزیر کشور همراه بود گفتم " هر چقدر تجربه هم که داشته باشم باز دست همکاری و همدلی به سوی مردم، نخبگان و همه کسانی که سرنوشت البرز برایشان عزیز است دراز می کنم".
60 درصد مشکلات مردم البرز بیکاری جوانان است
این مسئول بیان کرد: اگر کسی ادعا کند که احتیاج به مشورت ندارد با مشکل مواجه خواهد شد چرا که در هر زمینه ای نیاز به مشورت احساس می شود بنابراین تلاش می کنیم با استفاده از امکانات ملی و همچنین کشف استعدادهای استان البرز در مسیر توسعه بلندتر گام برداریم.
استاندار البرز با اشاره به اینکه دوشنبه هر هفته ملاقات مردمی دارد، یادآور شد: پس از ورودم به استان البرز و پس از مطالعات و بررسی های فراوان بزرگترین مشکل استان را بیکاری و وضعیت اشتغال جوانان دیدم به طوری که در ملاقات های مردمی 60 درصد مشکلات مراجعه کنندگان بیکاری جوانان است.
وی اضافه کرد: سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در البرز آماده اند باید زمینه را برایشان فراهم کنیم.
طهایی با اشاره به اینکه بانک های جهانی از پرداخت وام و تسهیلات به ایران خوداردری می کنند، اظهار داشت: بخش عمده ای از منابع مالی در اختیار بانک های ما است، به همین منظور بانک ها باید همکاری لازم را داشته باشند، چرا که به ازای فعال شدن هر واحد تولیدی، کشاورزی و صنعتی جوانان مشغول به کار خواهند شد.
راه اندازی محور هشتگرد به طالقان مستلزم اعتبارات است
طهایی ادامه داد: شهرک های صنعتی با مشکل عدم وجود زمین مواجه هستند، در البرز نمی شود به سرمایه گذار گفت زمین نداریم و شهرک های صنعتی پر شده اند.
این مسئول خاطرنشان کرد: باید وضعیت شهرک های صنعتی ساماندهی شود و شهرک های جدید راه اندازی شوند.
وی در رابطه با مشکلات مردم طالقان گفت: شهرستان طالقان با داشتن آب و هوای خوب یکی از استعدادهای استان البرز است که مشکلاتی نیز دارد، به علت کوهستانی بودن در حوزه راهداری با مشکلاتی مواجه است.
استاندار البرز در پایان اضافه کرد: قرار بر این است که با احداث جاده میان هشتگرد و طالقان فاصله با مرکز استان کم شود ولی متاسفانه این محور نیاز به حفر تونل دارد و این موضوع نیز مستلزم اعتبارات است امیدواریم با تخصیص به موقع اعتبارات این مشکل هم حل شود.