به گزارش خبرنگار مهر، این روزها که خبرها و عکسها و فیلم هایی از جنایات رژیم صهیونیستی در غزه دل هر انسانی را به درد آورده است هنرمندان ایرانی نیز به روش های مختلف انزجار خود را از این کشتار و حمایتشان از مردم فلسطین را به گوش جهانیان میرسانند. به همین منظور برنامه های مختلفی در ایران برگزار شده و هنرمندان نیز در گفتگوهای مختلف نظراتشان را اعلام کردهاند. در این گزارش نیز تعدادی از فعالان عرصه کودک و خوانندگان به اظهارنظر در زمینه لزوم توقف کشتار مردم بی گناه توسط رژیم صهیونیستی صحبت کردهاند.
حمید حامی خواننده موسیقی پاپ کشور درباره وجود تبعیضها برای جنگ و خونریزی در غزه و تفاوت آن با سایر کشورها گفت: تفاوتی که بین بچههای یک خانه گذاشته میشود برای همه ما قابل لمس است و شاید بعضی هم آن را به عینه احساس کرده باشند و حالا شما این تفاوت را در سطح جهانی ببینید، اینکه چرا قانون برای همه دنیا وجود دارد اما برای چند کشور خاص نیست. به طور مثال اگر کودکی در کشوری مثل آلمان کشته شود آیا همه دنیا عکسالعملشان همین است که الان در برابر غزه نشان میدهند؟ مسلما خیر.
وی ادامه داد: من کاری با سیاست ندارم چون حتی سیاستمداران هم با کشته شدن کودکان دلشان به درد میآید و این اتفاق مسلما برای ایرانیها که مهرشان بیشتر است بیشتر هم رخ میدهد. مخصوصا هنرمندان که حساستر هستند و فکر میکنم تاثیرات محیطی و اجتماعی ابتدا روی قشر هنرمند و بعد روی کل اجتماع اثر میگذارد و اگر قرار باشد در این حوزه کمپینی به صورت گسترده راه بیفتد بهتر است هنرمندان نوک این پیکان باشند.
این خواننده موسیقی پاپ با بیان اینکه حضور هنرمندان در اتفاقاتی مثل سیل و زلزله دلیل بر خودنمایی نیست، گفت: در مورد غزه هم علت اصلی حضور هنرمندان این است که مردم ما را ببینند و ترغیب شوند که اعتراض کنند و فریاد خود را به دنیا نشان دهند تا دنیا بفهمد اتفاقات ناخوشایندی در غزه رخ میدهد.
حامی در پایان گفتههای خود اعلام کرد: هر خبرگزاری مثل مهر اگر تمایل داشته باشد من از همینجا اعلام میکنم که حاضر هستم برای عکاسی به غزه بروم چون پیش از موسیقی هم در حوزه عکاسی فعالیت داشتهام و دوست دارم از این طریق بتوانم کمک کنم.
کامران نجف زاده خبرنگار صداوسیما نیز در بیان پیشنهاد خود برای حمایت از غزه روی رسانهها تاکید و بیان کرد: ما باید کاری کنیم که این سکوت رسانهای بینالمللی را بشکنیم. هماکنون نوعی دیکتاتوری عجیبی در عرصه بینالملل شاهد هستیم و برخلاف آنچه که بر چند صدایی تاکید میشود کاملا سکوت و خفقان است.
وی اضافه کرد: نمی دانم چند وقت دیگر چگونه خود ما خبرنگاران ایرانی میتوانیم دست به دست هم دهیم و نوعی جریان بسازیم که صدای بی صدای مردم غزه شنیده شود. اگرچه که اکثر رسانههای بینالمللی در دست صهیونیست هاست ولی ما هم تنها نیستیم و میشود جریان مومنانهای راه انداخت و به خدا توکل کرد و صدای این مردم مظلوم را به گوش آدمهای صادق و سالم روزگار رساند.
این خبرنگار صداوسیما در پایان درباره عملکرد رسانههای کشور اظهار کرد: رسانههای ایرانی تاکنون خوب عمل کرده اند و شاید راهپیمایی امسال روز قدس که از سالهای پیش باشکوهتر بود تاثیر فعالیتهای رسانهها و رسانه ملی باشد.
مجید قناد مجری برنامه های کودک نیز درباره بچههای غزه و سختیهایی که تحمل میکنند به خبرنگار مهر گفت: اکثر این کودکان حرف نمیزنند و تنها با اشک ریختن از چشمانشان نشان میدهند که پدر و مادر خود را از دست داده اند و یا چه اتفاقاتی برایشان رخ داده است. این اشکها نشانهای از زور و جبری است که به این کودکان وارد شده است.
وی با تاکید بر حضور مردم در مجامع عمومی در حمایت از کودکان و مردم غزه بیان کرد: شاید ما آنجا نیستیم اما حرکت و حرف ما و حتی هنرمندانی که این روزها برای مردم غزه خون میدهند اهمیت دارد.
عموقناد در پایان سخنان خود بیان کرد: در تحقیقات گفته شده که کودکان 4 تا 5 ساله همه چیز را به ذهن میسپارند. کودکان ایران زمین نیز تا مدتها یادشان میماند که عدهای در جایی به کودکان هم سن و سال خودشان ظلم کرده اند و ما امیدواریم با دعا، تلاش، حمایت و یکپارچه بودن خود، مردم غزه را حمایت کنیم. این حمایت حتی در نقاشیهای کودکان ما دیده میشود که نشان میدهند بچههای غزه خانهای ندارند و یا خانههایشان خراب شده است.
همچنین سردار طلایی نایب رییس شورای شهر تهران نیز به خبرنگار مهر گفت: هر کجا ما به مردم اعتماد کردهایم و کارها را به آنها واگذار کردهایم خود آنها آن جریان را به هدف رساندهاند. ما نمونههای فراوانی داریم که زمانیکه مردم به صحنه آمدهاند همه چیز را دگرگون کردهاند. در دوران دفاع مقدس پشتیبانی جنگ با مردم بود. در ایام مناسبتها نیز خود مردم هستند که میدان را رهبری میکنند و مساله غزه هم یکی از همان هاست. ما تنها باید به مردم میدان دهیم تا آنها حرکت کنند.