به گزارش خبرنگار مهر، جاسم جادری پيش از ظهر دوشنبه در نشست هم اندیشی با مدیران شرکت های راه و ساختمانی و تعدادی از مدیران بانک های استان هرمزگان با بیان اینکه در زمینه پرداخت مطالبات بانکی شرکت های راه و ساختمان سازی باید تعامل و همکاری میان دو طرف برقرار شود، عنوان کرد: یکی از دلایل بروز چنین مشکلاتی، عدم تخصیص و پرداخت اعتبارات از سوی دولت به شرکت های پیمانکاری راه و ساختمان بوده که این امر نیز ناشی از مشکلات اقتصادی کشور بوده است.
وی ادامه داد: تحریم های اقتصادی و همچنین پرداخت یارانه نقدی به بیش از 73 میلیون نفر از جمله دلایلی است که دولت نتوانسته درآمدهای خوبی را داشته باشد.
استاندار هرمزگان تصریح کرد: اگر تحریم ها برداشته شود و همچنین افراد پردرآمد از دریافت یارانه انصراف دهند، دولت می تواند منابع حاصل از این بخش ها را در امور اقتصادی هزینه کند و دیگر بدهی به شرکت های پیمانکاری نخواهد داشت.
جادری با بیان اینکه باید تلاش کنیم میزان تخصیص اعتبارات به استان هرمزگان بهتر شود، اظهار داشت: سال گذشته در مجموع حدود 18 درصد از اعتبارات تملک دارایی استان هرمزگان تخصیص یافت در حالی که در چهار ماهه نخست سال جاری نزدیک به 14.5 درصد اعتبارات تملک دارایی استان هرمزگان تخصیص پیدا کرده که اگر این روند تداوم یابد می توانیم نسبت به پرداخت بیشتر مطالبات پیمانکاران امیدوار باشیم.
وی در ادامه به تاکیدات وزیر کشور مبنی بر گام برداشتن استان ها به سوی کسب درآمد و هزینه کردن آن در استان اشاره کرد و گفت: اگر چنین طرحی اجرایی شود، استانی همچون هرمزگان که درآمد مالیاتی آن هزار میلیارد تومان و درآمد گمرکات آن پنج هزار میلیارد تومان در سال است و همچنین ظرفیت های اقتصادی کم نظیری دارد، می تواند درآمدزایی مناسبی داشته و آن را برای استان هزینه کند.