به گزارش خبرگزاری مهر، به گفته دبیر بیست و یکمین جشنواره بینالمللی کودک و نوجوان همدان، 30 کشور خواستار حضور در بخش بین الملل این رویداد شده و فیلم آثار خود را ارسال کردهاند.
پیام دهکردی، دبیر بیست و یکمین جشنواره بینالمللی کودک و نوجوان همدان گفت: تا امروز در بخش بینالملل بیش از 30 کشور تقاضای خود را برای حضور در این جشنواره اعلام کردهاند که پس از بررسی این درخواستها باید تصمیم بگیریم با کدام یک از آنها وارد مذاکره شویم.
به گفته دهکردی، بریتانیا، ژاپن، پرو، اسپانیا، لبنان، ارمنستان، ایتالیا، تایوان، لهستان، آلمان، تونس، گرجستان، فرانسه، بلژیک و هند از جمله کشورهای متقاضی حضور در جشنواره هستند.
بخش بینالملل این جشنواره با حضور نمایشهای منتخب به صورت غیر رقابتی برگزار خواهد شد. نمایش منتخب نیز با انتخاب تماشاگران در مراسم اختتامیه مورد تقدیر قرار می گیرد. تبادل تجربه و بهره گیری از تکنیکهای نوین هنر تئاتر و معرفی گروههای شناخته شده بینالملل و حمایت از تولیدات مشترک، مهمترین معیار در انتخاب آثار این بخش است.
دهکردی در ادامه با اشاره به استقبال بسیار خوب گروههای شهرستانی از دو بخش خردسال و نمایش خیابانی نیز گفت: امسال خوشبختانه اتفاق مثبتی که رخ داده، حضور فعال گروههای شهرستانی برای حضور در جشنواره است به طوریکه ۱۲ اثر به مرحله بازبینی در بخش خردسال رسیدند که این گروهها از شهرهای تهران، رشت، ملایر، همدان، سنقر، مشهد، سنندج هستند.
وی ادامه داد: همچنین 23 اثر به مرحله بازبینی بخش خیابانی رسیدند که در این بخش نیز حضور گروههای شهرستانی قابل اعتناست. آثاری از شهرهای تهران، کرمانشاه، ساری، مشهد، تویسرکان، همدان، آستانه اشرفیه، خرمشهر، اصفهان، مبارکه، ملایر و ورامین در این بخش به مرحله بازبینی رسیدند.
بیست و یکمین جشنواره بینالمللی جشنواره کودک و نوجوان همدان از 15 مهرماه کار خود را آغاز خواهد کرد.
آیین افتتاحیه نمایشگاه عکس تئاتر برگزار می شود
آیین افتتاحیه نمایشگاه عکس بابک حقی با عنوان نمایشگاه عکس تئاتر، در تاریخ 16 مرداد ساعت 17 با حضور جمعی از هنرمندان عرصه ی هنر از جمله کارگردانان و بازیگران تئاتر، برگزار خواهد شد. این نمایشگاه که حاصل تلاش های بابک حقی در هر چه بهتر به تصویر کشیدن هنر تئاتر ایران است، متشکل از قاب هایی متفاوت از نمایش هایی است که حتی دیدن تصاویر ثبت شده توسط این هنرمند جوان به خودی خود روایتی کامل از زندگانی این نمایش ها است.
این نمایشگاه از تاریخ 16 مرداد الی 23 مرداد، درخیابان ولیعصر، بالاتر از طالقانی، کوچه گیلان، پلاک 2 گالری شیلا در معرض دید تماشاگران و علاقمندان و هنر عکاسی و تئاتر قرار
آغاز اجراهای دو نمایش «آخرین بازی» و «همه چیز درباره آقای ف» در تماشاخانه استاد انتظامی
دو نمایش «همه چیز درباره آقای ف» و «آخرین بازی» از یکشنبه 12 مرداد در تماشاخانه استاد انتظامی خانه هنرمندان ایران روی صحنه رفتند.
نمایش «آخرین بازی» به نویسندگی زندهیاد محمود استادمحمد و کارگردانی بهروز سروعلیشاهی از یکشنبه 12 مرداد ماه در تماشاخانه استاد انتظامی خانه هنرمندان ایران روی صحنه رفت. در این نمایش علاوه بر بهروز سروعلیشاهی، ابوالفضل حاجیعلیخانی نیز به عنوان بازیگر ایفای نقش میکنند.
این نمایش که هر شب ساعت 19 اجرا میشود درباره شروین هنرپیشه سوپراستار و شناختهشده سینمای ایران پس از انقلاب ایران و در آمریکاست که در آپارتمان محقر خود روزگار سختی را میگذراند و همچنان در توهم روزگار خوش گذشته است.
نمایش «همه چیز درباره آقای ف» نیز به نویسندگی آرش عباسی و کارگردانی هادی عزیزی از یکشنبه 12 مرداد اجرای خود را در سالن استاد انتظامی آغاز کرد.
بهنام شرفی تنها بازیگر این نمایش است. همچنین سودابه گودرزی، رضا جهانی و هادی عزیزی به عنوان صداپیشه در این نمایش حضور دارند. شقایق فرشته نیز به عنوان مدیر تولید این نمایش را همراهی میکند.
این نمایش درباره جوانی است به نام «فرهاد شهره» که خواننده مجالس عروسی و شادی است. فرهاد متوجه تغییراتی در صدای خود میشود که باعث نگرانی تامین معاش اوست. نمایش «همه چیز...» اثر برگزیده و برنده رتبه اول کارگردانی، اول بازیگری و تقدیر نمایشنامهنویسی از سومین جشنواره تئاتر تکنفره بوده است.
این اثر نمایشی از 12 تا 31 مرداد، ساعت 21 در تماشاخانه استاد انتظامی واقع در خانه هنرمندان ایران، خیابان طالقانی، خیابان شهید موسوی شمالی، باغ هنر روی صحنه میرود.
سهراب سلیمی زنگ آیین آغاز نمایش «ماداگاسکار» را می نوازد
آیین آغاز نمایش «ماداگاسکار» به کارگردانی اشکان تفنگ سازان سه شنبه 14مرداد ماه در تماشاخانه آو برگزار می شود.
آیین آغاز نمایش «ماداگاسکار» سه شنبه 14 مرداد ماه با حضور عوامل این اثر، جمعی از هنرمندان و اهالی رسانه برگزار می شود. در این مراسم سهراب سلیمی نویسنده، کارگردان و استاد دانشگاه تئاتر زنگ آیین آغاز این نمایش را می نوازد.
نمایش «ماداگاسکار» داستان چهار پناهنده و یک کشیش است که در موقعیت های مختلفی در طول اجرا قرار می گیرند و به اعمال خود اعتراف می کنند. این نمایش با نگاهی فانتزی تضادها موجود بین شخصیت های مختلف این نمایش را نشان می دهد.
نمایش «ماداگاسکار» به کارگردانی اشکان تفنگ سازان، نویسندگی احسان نوروزی، با بازی بازیگرانی همچون بهراد خرازی، مهتاب باجلان،احسان حاجی پور،روزبه کاظمی،ایمان اصفهانی در خانه نمایش آو روی صحنه می رود.
«تمنا» به صحنه رفت
نمایش «تمنا» به کارگردانی علی یداللهی در خانه نمایش به صحنه رفت. این نمایش با بهرهگیری از تکنیک های نمایش ایرانی روایت گر داستان زنی است که همسر او در جریان جنگ تحمیلی اسیر شده است. انتظار و تنهایی این زن سبب می شود تا به بیان خاطرات و کارهایی که همسرش انجام می داده بپردازد.
منیژه داوری تنها بازیگر این نمایش است. همچنین میلاد قدیری دستیار کارگردان، بهزاد جاودان فرد طراح حرکات، علی جباری موسیقی و مهیار قنبری نوازنده دیگر عوامل این نمایشاند. نمایش «تمنا» به نویسندگی منیژه داوری و کارگردانی علی یداللهی از 11 تا 30 مردادماه ساعت 18:30 در خانه نمایش اجرا می شود.
نمایش «مرگ کشدار سلطانعلی میرزا شعاع السلطنه» به نویسندگی و کارگردانی یاسمین اصغری زاده از 12 مرداد تا پایان مرداد ماه در سالن خسرو شکیبایی تماشاخانه سه نقطه ساعت 21.30 روی صحنه می رود.
در خلاصه داستان این نمایش آمده است: دکتر چارلز که به قول خودش در دانشگاه های سلطنتی تحصیل کرده بود، تصمیم می گیرد که جناب شازده را با داروهای اعجاب انگیزش درمان کند به همین دلیل پریچهر شعاع السلطنه با کدورتی که از شازده دارد او را با خود به جاجرود می برد تا دکتر چارلز فرصت کند داروی شازده را آماده کند. اما با ورود ایرج اردلان، رفیق شازده به جاجرود و متوجه شدن راز شازده سلطانعلی میرزا اتفاقی می افتد که...
امیر قاسمی، سارا والیانی، مهراد میراکبری و وحید ملکی بازیگران این اثر نمایشی هستند. از عوامل اجرایی کار نیز می توان به محسن میرزا خانی به عنوان مشاور کارگردان، طراح صحنه احسان کیا بخش، طراح گریم شیما حیدری، منشی صحنه مهسا سلیمانی پور، مجری لباس ماهرخ سلیمانی پور، روابط عمومی کیارش وفایی، تبلیغات پوریا دادخواه، عکاس الهام احمدی و سرمایه گذار الهام صدق گویا نام برد.
عباس جوانمرد به تماشای کنسرت تئاتر «اژدهاک »نشست
عباس جوانمرد به همراه حمیدرضا صدر و محمد نشاط به تماشای نمایش «اژدهاک» نشستند.
جوانمرد بعد از اتمام نمایش «اژدهاک» گفت: هانی صالحی متن بسیار سختی را برای این اجرا انتخاب کرده است. اما خوشحالم که با شیوه و یک ایده جدید این نمایشنامه روی صحنه برده شده است. باید هماهنگی بیشتری شکل گیرد تا بقیه جوانان هم این مسیر را انتخاب کنند.
در ادامه حمیدرضا صدر یادآور شد: اجرای بسیار خوبی بود و انرژی فراوانی در تک تک اعزا دیدم.
در پایان محمد نشاط گفت: خیال می کردم این نسل دچار بی تفاوتی شده است اما با این اجرا نظرم را عوض می کنم و می گویم امشب تلاش قابل قبولی از این نسل دیدم که امیدوارم این تلاش هم به دیگر هم نسلان هانی صالحی انتقال پیدا کند.