به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس مجتبی عبدالهی با اشاره به فعالیت 15 میدان و 172 بازار محله ای میوه و تره بار در تهران، اظهار کرد: میادین و بازارهای میوه و تره بار شهر تهران بخش مهمی از نیازهای شهروندان در حوزه محصولات کشاورزی را تامین می کنند که قطعا توسعه این بازارها، می تواند مشکلات موجود در حوزه توزیع محصولات کشاورزی و میوه و تره بار را سامان دهد.
وی به مراجعه روزانه بیش از 500 هزار نفر شهروند تهرانی به میادین و بازارهای میوه و تره بار اشاره کرد و گفت: در حال حاضر 25 تا 30 درصد از نیاز شهروندان تهرانی به محصولات کشاورزی در بازارها و میادین میوه و تره بار شهرداری تامین می شود که با توجه به قیمت و کیفیت مناسب محصولات، رضایمندی مناسبی را نیز همراه داشته است.
معاون خدمات شهری شهرداری تهران با بیان اینکه در نظر داریم در یک برنامه بلند مدت در تمامی 374 محله شهر تهران بازار یا میدان میوه و تره بار احداث شود تصریح کرد: معتقدیم توسعه بازارهای عرضه محصولات کشاورزی، نقش مهمی در کنترل قیمت و کیفیت محصولات و نیز ارائه خدمات مناسب و مورد نیاز شهروندان در این حوزه ایفا خواهد کرد.
به گفته عبدالهی، شهرداری تهران درصدد تبدیل میادین میوه و تره بار به یک قطب اقتصادی است تا بتواند عواید بسیاری برای شهروندان تهرانی و اقتصاد شهر داشته باشد.
وی در ادامه تلاش برای افزایش رضایتمندی شهروندان از خدمات میادین میوه و تره بار شهر تهران ضرورتی اجتناب ناپذیر در فعالیت های سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران خواند و تاکید کرد که در این زمینه ، حساسیت جدی از سوی شهردار تهران برای ارتقا کمی و کیفی سطح ارائه خدمات در میادین میوه و تره بار وجود دارد که برای تحقق آن باید تلاش کرد.