به گزارش خبرنگار مهر، کوروش پرند از برگزاری دوره هاي آموزشي 2800 ساعته (18 ماهه) كه يک دوره چند مهارتي محسوب مي شود، خبر داد و گفت: تمامي مهارت آموختگان اين دوره ها وارد بازار كار مي شوند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نوع ديگر اينگونه آموزش ها را مدل آموزش، توليد، بازاريابي و فروش در يک چرخه آموزشي توصيف كرد و افزود: كساني كه در اين مدل آموزش مي بينند خودشان كارآفرين و يا توليد كننده هستند.
وي به نوع ديگر آموزش كه آموزش هاي پروژه محور است اشاره كرد و گفت: علاوه بر آموزش در مرحله پاياني، افراد وارد پروژه محوري و انجام پروژه پاياني در چرخه توليد مي شوند.
پرند، نوع ديگر آموزش هاي مهارتي را آموزش هاي مادام العمر از سنين كودكي تا پيري نام برد و افزود: كودكان در همان سنين كودكي استعداديابي شده و براي موفقيت و كارآفريني در سنين جواني آموزش داده شده و تا سنين پيري ارتقاء مهارت پيدا مي كنند.
وي، طرح مهندسين فردا را نيز به عنوان كار گروهي و جمعي همراه با دانش افزايي و مهارت آموزي يكي از انواع آموزش عنوان كرد.
معاون وزیر کار تشكيل شبكه نخبگان مهارتي را از ديگر فعاليت هاي سازمان پس از موفقيت تيم مهارت كشور در مسابقات جهاني لايپزيك نام برد و اظهارداشت : نخبگان مهارتي در سطح كشور شناسايي شده و با روشهاي جديد آموزش و آزمون در سطوح مختلف شهرستان ، استاني و ملي آشنا شده و در نهايت براي مسابقات جهاني آماده مي شوند.