بیرجند – خبرگزاری مهر: مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی از بدهی 600 میلیون تومانی آموزش و پرورش استان به شرکت های آب و برق خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس لامعی ظهر یکشنبه در نشست خبری با اشاره به اینکه آب و برق هیچ یک از مدارس استان به دلیل بدهی قطع نشده است، اظهارکرد: خوشبختانه با همکاری این ادارات مدارس بخاطر بدهی آب و برق و گاز با قطعی مواجه نشده‌اند.

وی با بیان اینکه  آموزش و پرورش یک سازمان بزرگ است که با اعتبارات دولتی به تنهایی نمی توان تمام انتظارات را برآورده کرد، ادامه داد:همکاری و مشارکت اولیاء در پیشبرد امور مدارس و آموزش و پرورش ضروری است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی عنوان کرد: متاسفانه مشارکت مردم با آموزش و پرورش فرهنگ‌سازی نشده است.

وی با بیان اینکه پروژه های مهر نیز با هدف نهایی ایجاد تحول عظیم و خوب در بازگشایی مدارس در مهرماه انجام می شود، بیان داشت: باید تلاش کنیم تا فعالیت آموزشی مدارس بدون کم و کاست اجرا شود.

لامعی با بیان اینکه تاکنون هیچ گونه شکایتی در خصوص ثبت‌نام دانش‌آموزان نداشته ایم، تصریح کرد: در خصوص بررسی مشکلات ثبت نام 110 بازرسی از مدارس استان صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه مدارس دولتی استان درهنگام ثبت نام تنها حق دریافت پول کتاب و بیمه را دارند، تصریح کرد: هزینه مدارس خاص نیز باید در تابلو اعلانات نصب و در زمان مناسب دریافت شود.

ثبت نام ۱۴ هزار و 500 نفر در پایه اول

وی از ثبت نام ۱۴ هزار و 500 نفر در پایه اول ابتدایی در سطح استان خبر داد و بیان کرد: در حال حاضر دو هزار و 106 آموزشگاه در سطح استان وجود دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به همکاری 15 هزار فرهنگی با آموزش و پرورش استان بیان داشت: یک هزار و250 دانش‌آموز افغانی در سطح مدارس استان تحصیل می‌کنند.

 وی با بیان اینکه  150 هزار دانش‌آموز در سطح مدارس استان مشغول به تحصیل هستند، ادامه داد: سال گذشته 10 هزار ساعت حق التدریس در استان داشته ایم که امسال باید به 9 هزار ساعت کاهش یابد.

لامعی در خصوص کمبود معلمان در سطح استان نیز گفت: در مرکز استان کمبود نیروی فرهنگی نداریم اما برخی مناطق مانند نهبندان، سربیشه، درمیان، زیرکوه و دستگردان طبس کانون‌های بحران استان از نظر کمبود معلم هستند.

 مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: آموزش و پرورش تا سال 95 استخدامی ندارد.

 وجود 21 مدرسه دوشیفته در سطح استان

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی از وجود 21 مدرسه دو شیفت در خراسان جنوبی خبر داد و گفت: متاسفانه در سایت های مسکن مهر استان فضای آموزشی پیش‌بینی نشده است.

وی با بیان اینکه دو درصد دانش‌آموزان استان در مدارس استثنایی مشغول به تحصیل هستند، بیان کرد:: از این میزان یک هزار و 245 نفر در کلاسهای خاص، 300نفر در کلاسهای تلفیقی و حدود دو هزار نفر در کلاس‌های اختلال یادگیری تحصیل می کنند.

لامعی از هوشمند سازی 30 درصد مدارس استان خبر داد  و افزود: روند کند هوشند سازی به دلیل بالا بودن هزینه ها و فراهم نبودن زیر ساختها در سطح مدارس استان است.

وی با بیان اینکه 20 درصد مدارس استان  به  سیستم حرارت مرکزی مجهز هستند، عنوان کرد: در هیچ یک از مدارس خراسان جنوبی بخاری چکه ای وجود ندارد و مدارس مجاز به استفاده از بخاری گازی نیز نیستند.

 در پایان این نشست از خبرنگاران فعال در حوزه آموزش و پرورش استان تجلیل شد.