به گزارش خبرنگار مهر، علی حسین احمدی ظهر دوشنبه در جمع مددجویان کمیته امداد ایلام اظهار داشت: در حال حاضر فرش دستباف یکی از مزیت های مهم استان ایلام است که می تواند بیکاری را به دلیل تمایل زیاد افراد برای اشتغال در آن کاهش دهد و اگر متولی و سیاستگذار در حوزه فرش داشته باشیم با توجه به بافت و کیفیت آن این محصول می تواند جایگاه خود را در کشور پیدا کند.
وی بیان داشت: دو هزار و 250 بافنده فرش تحت پوشش این نهاد در یک هزار و 500 کارگاه خانگی فعالیت می کنند که سالانه یکهزار و 500 متر مربع فرش در ایلام بافته میشود و ارزش اقتصادی این میزان فرش بافته شده توسط مددجویان زیر پوشش کمیته امداد هفت میلیارد ریال برآورد شده است.
وی جنس فرشهای بافته شده در استان را پشم، ابریشم و کرک عنوان و تصریح کرد: این فرشها در نقش لچک و ترنج، شاه عباسی، گل فرنگ، قاپ قاپی، گلدانی، اطلسی، اسلیمی و مستوفی بافته شده است و فرش در کمترین فضای ممکن و با کمترین سرمایه ایجاد اشتغال می کند و بازار فرش به گونه ای نیست که در آن ضرر وجود داشته باشد.
وی عنوان کرد: صنعت فرش در استان ایلام یکی از توجیه پذیرترین مشاغل برای خانواده ها است به همین دلیل کمیته امداد توجه خاصی به این صنعت دارد و صنعت قالی بافی یکی از قطب های اقتصادی در این استان بوده که با افزایش جذب مددجویان به این حرفه می توان این مهم را در استان رونق داد.
احمدی افزود: کمیته امداد برای بافندگان زیر پوشش این نهاد متناسب با سفارش ها مواد اولیه را از صفر تا 100 درصد تامین می کند و در زمینه طرح نقشه و ابعاد آن نیز به صورت 100 درصد قرض الحسنه از آنان حمایت می کند و اگر متولی و سیاستگذار در حوزه فرش داشته باشیم با توجه به بافت و کیفیت آن این محصول می تواند جایگاه خود را در کشور پیدا کند.