کرمانشاه – خبرگزاری مهر: معاون فناوری معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه مشکلات اقتصادی و کنونی کشور جز با تکیه بر اقتصاد مقاومتی حل نخواهد شد گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان بهترین مصداق پیاد‌ه سازی این سیاست هستند و مردم باید به جای انتظار فروش نفت دست به زانو بگیرند تا اقتصاد تکان بخورد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود شیخ‌زین‌الدین شامگاه یکشنبه در نشست با شرکت‌های دانش‌بنیان استان کرمانشاه که در محل پارک علم و فن‌آوری استان برگزار شد اظهارداشت: مشکلات اقتصادی و کنونی کشور جز با تکیه بر اقتصاد مقاومتی حل نخواهد شد.

وی افزود: شرکت‌های دانش‌بنیان بهترین مصداق پیاد‌ه سازی این سیاست بوده و مردم باید به جای انتظار فروش نفت دست به زانو بگیرند تا اقتصاد تکان بخورد.

شیخ زین‌الدین  تاکید کرد: شرکت‌های دانش بنیان باید خود به دنبال بازاریابی باشند و دولت را به بیزینس دعوت نکنند.

معاون فناوری معاون علمی رئیس جمهور تصریح کرد: پارک علم و فن‌آوری یک سازمان چندذینفعه است و باید دانشگاه، صنعت و بخش خصوصی در کنار هم بنشینند و چندسال است که ما این را یاد نگرفته‌ایم و تا در کنار هم ننشینیم اقتصاد جلو نمی‌رود.

وی با بیان اینکه وظیفه پارک‌های علم و فناوری در وهله اول توسعه منطقه‌ای است و بایدچشم‌اندازی طولانی مدت داشته باشند  گفت: مثلا شرکت های دانش بنیان  تعیین کنند که در 20 سال آینده چرخ اقتصاد کرمانشاه را چه چیزی بچرخاند.

شیخ زین‌الدین افزود: استانداری، بخش خصوصی و پارک‌های فناوری باید با هم همکاری کنند.

وی تصریح کرد: هم‌اکنون در پارک‌ها کار برای عرضه هست و نیروی انسانی لازم نیز وجود دارد اما جای ضلع سوم که همان سرمایه بخش خصوصی باشد، خالی است.

معاون فناوری معاون علمی رئیس جمهور با بیان اینکه در جشنواره علم تا عمل امسال شرکت‌های کمتری حضوردارند گفت: امسال جشنواره علم تا عمل با کیفیت‌تر برگزار خواهد شد و داوری‌ها نیز به روسای پارک‌ها واگذار شده است.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون 700 میلیارد تومان در  صندوق نوآوری پول وجود دارد گفت:  از نظر ما سهم استان کرمانشاه از صندوق نوآوری و شکوفایی بیشتر است.

وی با اشاره به فعالیت های معاونت فناوری در خصوص حمایت از شرکتهای دانش بنیان اظهارداشت: ما برای انجام دو اقدام تضمین می‌دهیم .اول اینکه به 80 تا 90 درصد شرکت‌های نوپا تسهیلات بدهیم و دوم اینکه تمام مباحث شرکت‌های دانش‌بنیان را پی‌گیری می‌کنیم.

شیخ زین الدین با بیان اینکه مهمترین برنامه این معاونت ایجاد بازار است افزود:  با مدل فعلی نمی توان کار کرد و اگر کسی مدلی دارد که می‌تواند جوابگو باشد ارائه دهد.

وی تصریح کرد: یکی از مدل‌های ایجاد بازار برپایی نمایشگاه است که موفق بوده و  40 میلیارد تومان سرمایه دادیم و 730 میلیارد تومان سفارش داشت.

در ادامه هدایت حاتمی،  معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کرمانشاه نیز در خصوص ثبت شرکت های دانش بنیان توسط دبیر کمیته تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش بنیان در استان‌های کرمانشاه، لرستان و ایلام خواستار یک مهلت دو هفته‌ای شد و گفت: چنانچه این کمیته در دوهفته تعیین شده به سهم مطلوبی نرسد باید پست را تحویل دهد.

 لازم به ذکر است در این نشست برخی از مدیران شرکت‌های دانش بنیان به طرح مشکلات خود که اغلب ایجاد بازاری برای فروش محصولاتشان بود پرداختند و از سوی معاونت ریاست جمهوری و اعضای پارک علم و فن‌آوری مورد بررسی قرار گرفت.