به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالله ایوبی رییس سازمان سینمایی با اشاره به ضرورت وجود جشنواره فیلم های ویدیویی یاس گفت: بسیاری از علاقمندان به سینما و فیلمسازان حرفه ای فعالیت خود را با ساخت فیلمهای ویدیویی شروع کردند که بعدها با ساخت فیلم های بلند سینمایی کارگردان های موفقی شدند.
ایوبی درباره مستقل برگزار شدن جشنواره فیلمهای ویدیویی نیز خاطرنشان کرد: جداسازی آثار ویدیویی از فیلم فجر، تصمیمی بود که در گذشته گرفته شد. هنوز بررسی نشده که آیا جشنواره فیلمهای ویدیویی بهتر است در ذیل جشنواره فیلم فجر باشد یا جدا برگزار شود. البته با توجه به اینکه حجم تولیدات در این عرصه زیاد است و نظر به این که نمیخواهیم جشنواره فیلم فجر شلوغ شود و میخواهیم جشنواره فرم و استاندارهای یک جشنواره حرفهای و خوب سینمایی را داشته باشد و با توجه به اینکه جوایز را کاهش خواهیم داد، بهتر است این جشنواره مستقل برگزار شود و برداشت اولیه بنده این است که جدا بودن این جشنواره با نگاه ما بیشتر همخوانی دارد.
رئیس سازمان سینمایی با بیان اینکه این جشنوارهها میتوانند فرصتی برای دیده شدن کسانی که در سینما کار میکنند باشد، گفت: متاسفانه در این حیطه فرصتهای زیادی برای دیده شدن در کشور نداریم و یکی از علتهای آن نداشتن زیرساختهای مناسب و عدم امکان نمایش فیلمهاست بنابراین جشنوارهها می تواند یکی از جاهایی باشد تا آفرینندگان اثر دیده شوند.
ایوبی درباره بازار فیلمهای ویدیویی در کشورهای دیگر نیز افزود: درخواستهایی برای دسترسی به بازار کشورهای مختلف داریم، ضمن اینکه شبکههای تلویزیونی در بین کشورهای مختلف داریم که دغدغه فیلمهای پاک را دارند و به دنبال فیلمهایی هستند که برای کودکان و نوجوانان و خانوادهها فیلمهای مفیدی باشد و حتی در کشورهایی که این موضوع دغدغه کل کشورشان نیست و در درون شبکههای تلویزیونیشان جایی برای فیلمهای خانوادگی دارند، همه آنها میتوانند مشتریان بالقوه فیلمهای ما باشند زیرا همه نگاهها در شبکههای تلویزیونی کشورهای مختلف به محصولات ایرانی به عنوان محصولی پاک و خانوادگی به ویژه در عرصه کودک و نوجوان است.
وی در پایان با بیان اینکه تولیدات ویدیویی مفید و بسیار خوبی داریم، ادامه داد: تولیدات ویدیویی ما نیاز به معرفی دارند اما در طول این سال ها رابطه سیاسی، اقتصادی و فرهنگی ایران با کشورهای دیگر به خاطر تحریمها قطع شد و نتوانستیم آنطور که باید و شاید به این تولیدات بپردازیم اما الان این فضای تحریم روانی از موسسات، شرکتها و سازمان های مختلف برداشته شده است و این موضوع میتواند به ما کمک کند تا بتوانیم در عرصه فرهنگ جایگاه از دست رفته را دوباره بدست آورده و به دنبال بازاریابی برای فیلم های ویدیویی و سینمایی باشیم.