به گزارش خبرگزاری مهر،دکتر حجت اله ابراهیمیان رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اندونزی با مدیر کل حوزه ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل سازمان اوقاف و امور خیریه دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار که روز سه شنبه 21 مرداد انجام شد، درخصوص نحوه تعامل و همکاری های متقابل رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اندونزی با سازمان اوقاف و امور خیریه گفت وگو و تبادل نظر شد و مقرر شد مقدمات لازم جهت برپایی کنگره ای بین المللی در قالب تجلیل از بقاع متبرکه 9گانه اندونزی که به عنوان شخصیت های مروج اسلام و تشیع در آن منطقه بوده اند، فراهم شود.
در این دیدار دکتر ابراهیمیان رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اندونزی با تاکید بر اهمیت ترویج فرهنگ اهل بیت(ع) در کشورهای مسلمان و حفظ و صیانت از بقاع متبرکه شیعه در سراسر جهان بویژه در کشورهای اسلامی افزود: فرقه ساختگی وهابیت، به عنوان دشمنان اسلام ناب محمدی(ص)، درپی آن است که ضمن ایجاد اختلاف بین شیعه واهل سنت، به ازبین بردن آثار اهل بیت(ع) در سراسر جهان بپردازد و جنایات اخیر گروهک های تکفیری در سوریه و عراق در قتل و غارت و ارعاب و تخریب بقاع متبرکه انبیاء و اولیاء الهی، همه و همه شاهدی بر این مدعا است.
وی افزود: باتوجه به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی، برآنیم که از همه ظرفیت های موجود در جهت تحقق منویات رهبر انقلاب استفاده نماییم.
در ادامه این دیدار حسن ربیعی، مدیر کل دفتر ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل سازمان اوقاف و امور خیریه با تاکید بر آمادگی و عزم جزم این سازمان برای همکاری فی ما بین، از تلاش های رایزن فرهنگی ایران در اندونزی تشکر و تقدیر کرد.
وی همچنین ضمن تشریح نظرات و دیدگاه های نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در حوزه بین الملل مبنی بر آمادگی این سازمان در جهت صیانت و حفاظت معنوی از بقاع متبرکه در سطح جهان اسلام، بر ضرورت تجلیل از بقاع اولیاء 9 گانه در کشور اندونزی در قالب بر پایی کنفرانس بین المللی تاکید کرد.
ربیعی افزود: این سازمان در سال گذشته در حرکتی ارزشمند و موفق در قالب برپایی کنگره بین المللی امامزادگان در سطح جهان اسلام، آغازگر فصلی نو در جهت تبلیغ وترویج معارف قرآن و عترت(ع) بوده است.
بنابر این گزارش اولین کنگره بین المللی امامزادگان توسط سازمان اوقاف و امور خیریه سال گذشته در شهر اصفهان برگزار شد و مورد استقبال محققان جهان اسلام واقع شد، به طوری که قریب به 600 مقاله به دبیرخانه این کنگره ارسال و از بین آنان، مقالات برتر و برگزیده در کتابی چهار جلدی منتشر گردید.