به گزارش خبرنگار مهر، کمیسیون هماهنگی و اجرایی ستاد راهبری توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، آیین نامه حمایتهای تشویقی از فعالیتهای آموزشی- ارتقاء نیروی انسانی مصوب سال 91 را اصلاح و ویرایش کرد.
این آیین نامه با هدف بکارگیری محققان و فارغ التحصیلان دکتری خارج از کشور در حوزه علوم و فناوری های شناختی در دانشگاه ها و موسسات پژوهشی تصویب و ابلاغ شده است.
در این مصوبه که با هدف ترغیب و ایجاد انگیزه در محققان ایرانی مقیم خارج به بازگشت به کشور و همکاری با مؤسسات داخلی و همچنین حمایت از جذب فارغ التحصیلان این حوزه از مراکز آموزشی و پژوهشی داخلی تدوین شده، برنامه های حمایتی مدنظر قرار گرفته است.
فراهم کردن امکانات مورد نیاز مانند فضای استقرار محقق و آزمایشگاه برای انجام فعالیتهای پژوهشی و پرداخت حداکثر یک سال حمایت تشویقی به صورت سه ماهانه به محقق پس از دریافت گزارش کار وی از جمله این تسهیلات است.
در این مصوبه میزان حمایت تشویقی ماهانه برابر با حقوق یک استادیار با پایه شغلی یک بوده و ستاد راهبری توسعه علوم و فناوریهای شناختی هیچ گونه تعهدی بابت استخدام محقق و ادامه حمایت از وی پس از گذشت یک سال را ندارد.
طبق این آیین نامه محقق موظف به ارائه دروس و یا انجام تحقیق در زمینه علوم شناختی در چارچوب قواعد موسسه مربوطه بوده و اختصاص حداقل 20 ساعت همکاری ماهانه با ستاد راهبری توسعه علوم و فناوریهای شناختی در صورت نیاز و اعلام دریافت حمایت ستاد در کلیه مقالات علمی و پایان نامه های تحت سرپرستی خود در این دوره، به همراه درج برخورداری از حمایت ستاد در وبگاه شخصی و دانشگاهی خود از دیگر وظایف محقق خواهد بود.
محققان برای درخواست حمایت تشویقی باید به سایت ستاد راهبری توسعه علوم و فناوریهای شناختی مراجعه کنند.
این آیین نامه در 4 ماده و 3 تبصره در کمسیون هماهنگی و اجرایی ستاد توسعه علوم وفناوریهای شناختی به تصویب رسیده است.