قم - خبرگزاری مهر: رئیس اداره تحقیقات و پیش بینی اداره کل هوا‌شناسی استان قم از کاهش چشمگیر دمای هوا نسبت به هفته گذشته در این استان خبر داد.

محمدرضا قاضی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه امروز هوای قم کمی تا قسمتی ابری و غبارآلود است، گفت: در روز یکشنبه هوا نیمه ابری گاهی همراه با افزایش ابر و با احتمال بارش پراکنده باران است.

وی بیان کرد: در روز دوشنبه هوای قم صاف همراه با وزش باد است اما با توجه به تغییر جهت وزش باد هوای استان قم غبارآلود نخواهد بود.

رئیس اداره تحقیقات و پیش بینی اداره کل هوا‌شناسی استان قم گفت: حداقل دمای امروز 24 درجه و حداکثر دما نیز 38 درجه، حداقل دمای یکشنبه 23 درجه و حداکثر دما نیز 38 درجه، حداقل دمای دوشنبه 22 درجه و حداکثر دما نیز 40 درجه خواهد بود.

وی بیان کرد: طی هفته جاری شاهد کاهش چشمگیر دمای هوا خواهیم بود اما در روز دوشنبه دمای هوا به طور موقت افزایش می‌یابد.

قاضی گفت: امروز حداکثر سرعت وزش باد 55 کیلومتر بر ساعت، یکشنبه حداکثر 50 کیلومتر بر ساعت و دوشنبه حداکثر 35 کیلومتر بر ساعت خواهد بود.

وی ادامه داد: جهت وزش باد امروز و فردا یکشنبه شرقی اما با توجه به امکان ورود سیستم بارشی به استان جهت وزش باد به شمال غربی تغییر می‌کند و در روز دوشنبه نیز جهت وزش باد شرقی است.
 

برچسب‌ها