به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام محی الدین بهرام محمدیان اظهار داشت: معتقدم علاوه بر نظارت دستگاههای نظارتی و فرادستی نظارت نخبگانی، که از جملة آنها معلمان هستند، برفرایند تحول امر ضروری است.
وی یادآوری کرد: لازمة ایجاد تحول در آموزش و پرورش تغییر نگرش در آحاد معلمان و تربیت معلمان حرفهای، آشنا و معتقد به مبانی نظام تعلیم و تربیت اسلامی و نظام سیاسی جمهوری اسلامی است.
معاون پژوهشی وزیر افزود: دانشگاه فرهنگیان یکی از دستاوردها و راهکارهای سند تحول بنیادین است. این دانشگاه تنها مرکز آموزش عالی نیست بلکه مرکز تربیت معلمان حرفهای، باسواد، انقلابی و متعهد برای ایفای مسئولیت تربیت نسلی در تراز جمهوری اسلامی در چشمانداز 1404 است، لذا ضرورت دارد اعضای هیأت علمی این دانشگاه علاوه بر داشتن نصابها و مدارج بالای علمی و تخصصی، حائز آمادگی و مهارتهای لازم برای تربیت معلم و شایستگیهای بایسته الگویی و اسوه بودن برای دانشجو معلمان باشند.
حجت الاسلام محمدیان در ادامه با توجه به تولید برنامة درسی بر پایة فناوری بیان داشت: بهرهبرداری از فناوریهای نوین اطلاعات و ارتباطات آموزشی (فاوا) در آموزش و پرورش یک ضرورت است و باید با برنامة جامع و فراگیر به آن پرداخت و سپردن آن به دست قضا و قدر و یا به تعویق انداختن آن به مصلحت نظام تربیتی نیست.
وی بیان کرد: آنچه در آموزش و پرورش در زمینة فناوریهای آموزشی و هوشمندسازی اتفاق افتاده است، حرکت پیشتازانه بوده است و برای حفظ این موقعیت، برنامه فراگیر و جامع، پشتیبانیهای سختافزاری و تکمیل زیرساخت، ارائة آموزش جامع به کاربران و آموزشدهندگان و ایجاد فضای امن و با امنیت ارتباطی و اطلاعاتی و تولید انبوه محتوا به زبان فارسی امری ضروری است.
رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی در پایان یادآور شد: وزارت ارتباطات، شورای عالی فضای مجازی و دستگاههای مأمور این مهم، باید آموزش و پرورش را مددکار و همراه باشند و البته تا اینجا وزارت ارتباطات، همراه اول دستگاه تعلیم و تربیت بوده است و امسال با مشارکت آنان ایمیل دانشآموزی مرتبط با درس کار و فناوری بهصورت انبوه ایجاد خواهد شد.