به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید حسین شاهمرادی که شامگاه شنبه در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه تبریز حاضر شده بود با بیان اینکه تهیه برنامه های باکیفیت تر و جذاب تر توسط صدا و سیما باعث افزایش اعتماد مردم به رسانه ملی می شود، افزود: صدا و سیما باید اعتماد مردم را جلب کند که در اینصورت دیگر مردم سراغ برخی رسانه های بیگانه و تولیدات ضداسلامی آنها نمی روند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه در آینده نزدیک شورای فرهنگ عمومی کشور صاحب ردیف بودجه می شود، ادامه داد: پیگیری های اعضای شورای فرهنگ عمومی در مجلس شورای اسلامی باعث شد تا از سال آینده این شورا صاحب ردیف بودجه شود.
حجت الاسلام شاهمرادی با تاکید بر اینکه بودجه سال جاری این شورا نیز از طریق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تامین می شود، ابراز داشت: شورای فرهنگ عمومی استان ها نیز با توجه به فضای اجتماعی، جغرافیایی و فرهنگی خود در خصوص مسائل مرتبط با این شورا تصمیم گیری خواهند کرد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه نهادها و سازمان ها باید از بودجه های فرهنگی خود برای اجرایی کردن مصوبات این شورا هزینه کنند، افزود: دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی مصوبات را در دستگاه ها و نهادهای مختلف رصد کنند و بر اجرا و یا عدم اجرای دستورات و مصوبات نظارت دارد.
مصوبات شورای فرهنگ عمومی دقیق و به طور کامل اجرا شود
حجت الاسلام شاهمرادی افزود: اگر مصوبات شورای فرهنگ عمومی به درستی و کامل اجرا شود، بسیاری از مسائل و معضلات فرهنگی موجود حل می شود.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در خصوص ماهواره و نیز اثرات آن در خانواده های ایرانی گفت: برنامه های ضد اسلامی ماهواره ها برای تغییر اعتقادات و تفکرات خانواده ها و به خصوص جوانان تهیه می شود که باید صدا و سیما برنامه های بهتری را تهیه کند تا مردم به سمت رسانه های خارجی سوق پیدا نکنند.
وی با تاکید بر اینکه ماهواره ها باعث افزایش فساد و برخی معضلات اجتماعی و فرهنگی دیگر می شود، ابراز داشت: همچنین شورای فرهنگ عمومی کشور در خصوص معضلات اجتماعی و فرهنگی جامعه همچون طلاق، مواد مخدر و روابط جوانان باهم تصمیمات سازنده و مهمی گرفته است.
حجت الاسلام شاهمرادی با بیان اینکه مصوبات این شورا وقتی به نتیجه منجر می شود که تمام اعضای آن مصوبات شورا را در دستگاه ها و نهادهای زیربط خود اجرا کنند، ادامه داد: تمام نهاد های دولتی باید همدل و همراه باشند و توسط شورای فرهنگ عمومی سازماندهی شوند و زیر نظر استانداران کار کنند.
وی در خصوص دبیرخانه شوراهای فرهنگی استان ها نیز گفت: باید اعضای این شورا در استان ها نیز بیش از پیش فعال باشند و با دستگاه های عضو شورا ارتباط مستمر داشته باشند.
سیاست اعتدالی دولت تدبیر و امید در عرصه هنر نیز مورد تاکید است
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی نیز در ادامه این نشست خبری صمیمی با تاکید بر اینکه برای ارتقای مسائل فرهنگی در استان برنامه ریزی کرده ایم، گفت: سیاست اعتدالی دولت تدبیر و امید در عرصه هنر نیز مورد تاکید است و به تدریج برنامه های فرهنگی و هنری خود را اجرا می کنیم.
علی اکبر صفی پور با بیان اینکه برای برگزاری باشکوه هفته نکوداشت تبریز تلاش می کنیم، افزود: برای برگزاری باشکوه هفته نکوداشت تبریز کمیته های مختلف تشکیل شده و قرار است سمینارها و جشنواره های مختلف و برنامه های ویژه در این هفته برگزار شود.
وی در خصوص اجرای کنسرت و موسیقی محلی در استان نیز گفت: محدودیتی برای اجرای کنسرت نداریم ولی باید این را درنظر داشت که اولویت با موسیقی محلی است.
صفی پور با تاکید بر اینکه باید مسئولان فرهنگی کشور با برنامه ریزی صحیح و اتخاذ تصمیمات درست زمینه ساز سوق جامعه به سمت سعادت باشند، افزود: شورای فرهنگ عمومی باید به طور دائم موضوع فرهنگ را رصد و بر مصوبات ابلاغی به ادارات و نهادها نظارت کند.
با اعتدال به مقصد نهایی می رسیم
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه با اعتدال به مقصد نهایی می رسیم، اظهار داشت: سیاست اعتدالی دولت در همه عرصه ها مورد تاکید است که امیدواریم شاهد اعتلای فرهنگ کشور باشیم و معضلات اجتماعی و فرهنگی مرتبط به فرهنگ نیز کاهش یابد.
وی همچنین از برگزاری همایش بین المللی بزرگداشت استاد شهریار با محوریت علمی فرهنگ مردم در اشعار استاد شهریار خبر داد و گفت: باید همه مسئولان نهادهای فرهنگی و اعضای شورای فرهنگ عمومی در برگزاری برنامه های فرهنگی آذربایجان شرقی به این اداره کل کمک کنند.