حسن تامینی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: شهر رشت از حیث سابقه فرهنگی شهری به نام در کشور است اما این سرای فرهنگ، هنوز فرهنگ سرا ندارد.
وی همچنین با بیان اینکه تالار مرکزی رشت 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اظهارداشت: امسال این پروژه به بهره برداری می رسد.
نماینده مردم رشت و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی به بحث ترافیک شهر رشت اشاره کرد و گفت: در سالیان اخیر اقدامات خوبی در راستای ساخت تقاطع ها غیر همسطح در این شهر برای رفع مشکل ترافیک اتفاق افتاده است بدون شک این راهکار زمانی کارآمد خواهد بود که به دیگر عوامل ایجاد ترافیک هم توجه شود.
وی در ادامه احداث کمربندی، اصلاح بافت های فرسوده، قطار شهری، ترانوا، منوریل و غیره از راهکارهای اساسی برای کاهش ترافیک شهر رشت قلمداد کرد و افزود: برای احداث قطار شهری سه هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
تامینی با اشاره به اینکه قطار شهری می تواند ترافیک شهر رشت را نجات دهد، اذعان داشت: ترافیک و تراکم خودروها امروزه در کلانشهرها به معضلی برای اکثر کشورها تبدیل شده است.
وی گفت: با توجه به رشد سریع جمعیت، افزایش شاخص های رفاهی، ضریب مالکیت خودرو و از طرف دیگر محدودیت فضای معابر شهری، مشکل ترافیک در اکثر شهرهای پرجمعیت وجود داشته یا در حال پیدایش است.
نماینده مردم رشت و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: در این میان سامانه های حمل و نقل عمومی نقش بهسزایی را در کاهش ترافیک ایفا می کنند.
وی تصریح کرد: یکی از این روش ها، خطوط قطار شهری است که تعداد چشمگیری از مسافران را در طول روز جابهجا می کند.
تامینی با تصریح اینکه شهر رشت به عنوان یک کلانشهر به تصویب هیئت دولت رسیده است بر ضرورت زیباسازی ورودی های شهر رشت تاکید کرد.
وی تاکید کرد: برای زیباسازی، کاهش ترافیک، اصلاح و نوسازی بافت های فرسوده شهر رشت باید از اعتبارات ملی استفاده کرد.
نماینده مردم رشت و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در ادامه از اجرای طرح هادی روستایی در شهرستان رشت را رضایت بخش ندانست و افزود: اعتبارات بیشتری برای اجرای این طرح باید در سطح روستاهای شهرستان اختصاص یابد.
وی یادآورشد: طرح هادی روستایی از نیازهای مبرم مردم است از اینرو می طلبد اعتبارات مکفی برای این مهم تخصیص پیدا کند.