رييس مجمع نمايندگان خراسان رضوي معتقد است : نخبگان حوزه و دانشگاه در شرايط فعلي بايد از طريق اظهارنظر در خصوص چرخه سوخت هسته اي غيرت ايراني را نشان دهند.

سيد محمود مدني در گفت وگو با خبرنگار سياسي "مهر" در مشهد با بيان اينكه هيچ نيازي به رفراندوم در اين زمينه نيست، گفت: بايد مجموعه هاي مردمي در اين مساله به ميدان بيايند و ازطريق تظاهرات، طومار و نامه نگاري با مراكز بين المللي نشان دهند كه دولت و ملت در زمينه استفاده از اين فناوري نوين يك صدا هستند.

وي با بيان اينكه به هيچ عنوان نبايد فناوري هسته اي را بحثي حزبي يا دولتي دانست، افزود: تصميمات ايران دراين زمينه با نظر رهبري انقلاب اتخاذ مي شود و نبايد با نقطه نظرات سياسي آن را دنبال كرد.

مدني در پايان با بيان اينكه ايران حسن نيت خود را به اروپا و آژانس نشان داد اما اروپايي ها در اين زمينه بد قولي كردند، اظهار داشت: پيشينه تاريخي ملت ايران نشان مي دهد كه آنان زبان تهديد را نمي پذيرند و اين موضوعي است كه اروپا اگر بدنبال ادامه مذاكرات است به آن توجه كند.