سمنان - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی امنیتی استاندار سمنان با بیان اینکه این استان به نسبت دیگر استانهای کشور از فشار بیکاری در جامعه کمتر رنج می برد و آمار بیماری در استان خیلی نگران کننده نیست، گفت: مدیران و برنامه ریزان با زمانبندی و ارایه برنامه مدون، میزان اشتغال در این استان را به سطح قابل قبول برسانند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد صارمی زاده صبح سه شنبه در نشست ستاد ساماندهی امور جوانان استان سمنان با موضوع اشتغال، افزود: ایجاد اشتغال در جامعه بر ضرورت ترویج فرهنگ کار بین جوانان باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه نباید آموزش هایی به جوانان ارایه شود که نیاز جامعه نیست یا جامعه و بازار کار از آن اشباع شده باشد اظهار داشت: تناسب آموزش های مهارتی با نیاز بازار کارمورد اهمیت است.

فرهنگ کار در بین جوانان گسترش یابد

معاون سیاسی امنیتی استاندار سمنان گفت: اگر فرهنگ کار به خوبی در بین جوانان گسترش یابد، ایجاد اشتغال با مشکلات کمتری مواجه می شود.

صارمی زاده خاطرنشان کرد: باید کارآفرینی را ترویج دهیم و بسترهای مناسب برای کارآفرینان را فراهم سازیم تا اشتغال‌زایی ایجاد و نیروهای متخصص تحویل جامعه دهیم.

وی افزود: جوانان با یادگیری مهارت و تخصص می‌توانند در پیشرفت و توسعه استان نقش بسزایی داشته باشند و شاهد شکوفایی و رونق در عرصه کسب و کار و همچنین اشتغالزایی برای سایر جوانان باشند.

جوانان، کار را منحصر به استخدام اداری ندانند

معاون سیاسی امنیتی استاندار سمنان با تاکید بر اینکه جوانان، کار را منحصر به استخدام اداری ندانند، اظهار کرد: آمار بیکاری در استان به نسبت کشور خیلی نگران کننده نیست ولی مدیران دولتی باید اهتمام ویژه برای اشتغالزایی جوانان داشته باشند تا بتوان بر بیکاری مسلط شد.

وی بر تجلیل و استقبال از کارآفرین در نقاط مختلف استان سمنان تاکید کرد و افزود: دستگاه های عضو ستاد ساماندهی امور جوانان استان سمنان اشتغالزایی را با برنامه مدون و چشم انداز مشخص برای آینده با جدیت پیگیری کنند.

اشتغال در استان سمنان 24 درصد افزایش یافت

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان نیز در این نشست با بیان اینکه 42 درصد جویندگان کار ثبت نام شده در دفاتر کاریابی امسال شاغل شدند، اظهار کرد: اشتغال این تعداد نسبت به مدت مشابه سال قبل 24 درصد افزایش یافته که افزایش اشتغال و فرصت شغلی در سالجاری در استان سمنان را نوید می دهد.

اسماعیل غنیان به هدف گذاری برای اشتغال بیش از هفت هزار نفر از طریق دفاتر کاریابی برای سالجاری اشاره داشت و افزود: بیشترین جویندگان کار امسال یعنی 42 درصد از آنها در چهار دفتر کاریابی شهرستان سمنان ثبت نام کرده اند.

وی همچنین از شاغل شدن دو هزار و 215 نفر در سالجاری به واسطه دفاتر مشاوره و کاریابی خبرداد و افزود: پنج هزار و 312 جوینده کار در چهار ماه امسال به 14 دفتر کاریابی استان سمنان مراجعه و ثبت نام کردند.

سه هزار و 755 فرصت شغلی از سوی دفاتر مشاوره و کاریابی اعلام شد

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان فرصتهای شغلی اعلام شده از سوی دفاتر مشاوره و کاریابی استان سمنان در این مدت را سه هزار و 755 شغل ذکر کرد.

غنیان با اشاره به ایجاد مشاغل خانگی به عنوان راهکاری برای افزایش اشتغال در جامعه در سالهای گذشته، افزود: چهار هزار و 935 نفر در مجموع با دریافت 150 میلیارد ریال تسهیلات در سالهای 90 تا 92 به مشاغل خانگی مشغول شدند.

وی تعداد اتباع خارجی دارای مجوز کار در استان سمنان را شش هزار و 400 نفر عنوان کرد و گفت: 40 درصد از نیروهای شاغل در این استان غیربومی هستند که بیشتر در بخش معدن مشغول به کارند.

ساماندهی سرمایه گذاری نیاز اصلی توسعه متوازن اشتغال در استان سمنان

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان افزود: بیشتر شاغلین غیربومی در استان سمنان از استانهای خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، گلستان، مازندران، اصفهان و یزد به این استان مهاجرت کرده اند.

غنیان ساماندهی سرمایه گذاری را نیاز اصلی توسعه متوازن اشتغال در استان سمنان برشمرد و گفت: تنظیم بازار کار به ویژه در شرق این استان ارتباط مستقیمی با هدایت و ایجاد توازن در سرمایه گذاری دارد.

وی تعداد ثبت نام کنندگان سال گذشته در دفاتر مشاوره و کاریابی استان سمنان را 14 هزار و 621 نفر ذکر کرد و با بیان اینکه حدود 10 هزار فرصت شغلی به این دفاتر اعلام شده بود، خاطرنشان کرد: پنج هزار و 519 نفر سال گذشته از این طریق صاحب شغل شده اند.

میزان اشتغالزایی دفاتر کاریابی، ارایه گزارشی از اشتغال ایجاد شده برای جوانان، آسیب شناسی اشتغالزایی جوانان در شهرستانها، چشم انداز آینده جمعیتی و نیاز به اشتغال جمعیت جوان و ... از مباحث نشست ستاد ساماندهی امور جوانان استان سمنان با محوریت اشتغال بود.