به گزارش خبرنگار دانشگاهي "مهر" دكتر مزيني در مراسم گردهمايي دانشجويان دوره دوم مركز آموزش مجازي افزود: آموزش الكترونيك روش آموزشي متنوع و گسترده اي است و مسئولين اين مركز در دانشگاه علم و صنعت در تلاش هستند بسياري از روش هاي آموزشي را مورد مطالعه و بررسي قرار دهند، همچنين در نظر دارند محتواي دروس در حد قابل قبولي متناسب با شرايط موجود در كشور ارئه كنند.
وي اظهار داشت: محتواي دروس در مركز آموزش مجازي با سختي و هزينه زيادي توليد شده است و دانشجويان تنها از طريق سيستم نرم افزاري و اينترنتي، با عنوان LMS مي توانند آموزش هاي لازم را فراگيرند، رفع اشكال دانشجويان نيز به صورت On Line انجام مي شود و آزمون ها و كنترل هايي كه بايد بر حضور و غياب دانشجو اعمال شود، نيز پيش بيني شده است.
اين مقام مسئول افزود : دانشگاه اين سيستم را با كمك شركت هاي طرف قرارداد راه اندازي كرده است.
معاون فناوري آموزش الكترونيك دانشگاه علم و صنعت خاطرنشان كرد: جهت آموزش در اين مركز، مهم نيست دانشجو دركدام منطقه از كشور زندگي مي كند، تنها ارتباط اينترنتي ملاك است. همچنين دانشجوياني كه در اين مركز آموزش مي بينند، بايد از حداقل هاي دانش كامپيوتري آگاهي داشته باشند. تيم پشتيباني و فني مركز نيز مي تواند راهنمايي هايي را به صورت تلفني به دانشجويان ارائه دهد.
وي تصريح كرد: با توجه به حقوق مولفين و كپي رايت دانشگاه، نمي توان آموزش را از طريق CD به دانشجويان ارائه داد، ضمن اينكه بايد فرايند آموزش به وسيله سيستم LMS كنترل شود.
دكتر مزيني خاطرنشان كرد: دانشگاه علم وصنعت داراي منابع علمي با ارزشي است و دانشجويان مي توانند از كتابخانه الكترونيكي اين دانشگاه نيز بهره مند شوند.