زنجان - خبرگزاری مهر: مدیر عامل شرکت گاز استان زنجان گفت: از ابتدای سال گذشته تاکنون 24 نفر بر اثر حوادث گاز در زنجان جان خود را از دست داده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید سعید عسگریان شامگاه یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: موارد فوت ناشی از گاز گرفتگی در زنجان با فرهنگ سازی کاهش می یابد و در این میان این شرکت برای اجرای برنامه های فرهنگی توجه ویژه دارد.

وی بیمه حادثه های ناشی از گاز گرفتکی در شهر ها را 100 تومان و برای قبوض روستایی 50 تومان اعلام کرد و اظهار داشت: با بیمه شدن منازل توسط شرکت گاز هر گونه خسارت مالی و جانی که ایجاد شود بیمه هزینه را می دهد.

مدیر عامل شرکت گاز استان زنجان گفت: انفجار و آتش سوزری در سال 92 نیز 28 مورد و در سال 91 نیز 22 مورد،خسارت مالی در سال 92 نیز دو هزار و 90 میلیون ریال بود.

عسگریان به فرهنگ سازی در این زمینه توسط شرکت گاز اشاره کرد و گفت: بحث همیار گاز که توسط شرکت گاز انجام می گیرد در کاهش حوادث گاز در استان بسیار موثر بوده است.

وی در ادامه افزود: فرهنگ سازی در بحث گاز باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود و طرز استفاده از گاز به خوبی در جامعه جا بیفتد تا حتی یک مورد فوتی هم نداشته باشیم.

مدیر عامل شرکت گاز استان زنجان، مقدر شبکه های تغذیه و توزیع گاز در استان را 4 هزار و 146کیلومتر اعلام کرد. 

عسگریان، تعداد علمک های گاز نصب شده در استان را 136 هزار و 311 علمک عنوان کرد.

وی تعداد مصرف کنندگان گاز در استان را در زمینه استفاده کنندگان خانگی 224 هزار و 430 مورد، تجاری را 16 هزار و 193 مورد،و مشتریکن عمده صنعتی را 799 مورد اعلام کرد.

مدیر عامل شرکت گاز استان زنجان تعداد ایستگاههای موجود در استان را 383 مورد اعلام کرد. 

 

برچسب‌ها