دبیر همایش علمی پژوهشی «منزلت خانواده و سبک زندگی در فرهنگ رضوی» زنجان از ارسال 98 مقاله به دبیرخانه سومین دوره این همایش خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ناصر مقدم، دبیر همایش علمی پژوهشی «منزلت خانواده و سبک زندگی در فرهنگ رضوی» اظهارکرد: تا پایان مهلت ارسال آثار 98 مقاله از نقاط مختلف کشور به سومین همایش علمی پژوهشی «منزلت خانواده و سبک زندگی در فرهنگ رضوی» استان زنجان ارسال شده است. زمان اجرای مراسم اختتامیه این همایش از 6 شهریور به 8 شهریور موکول شد.

وی با اشاره به دعوت دکتر عباس صالحی، معاون فرهنگی وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی در اختتامیه این همایش، تصریح کرد: سخنران ویژه مراسم اختتامیه دکتر عماد افروغ، استاد دانشگاه تهران خواهد بود. همزمان با اختتامیه همایش علمی پژوهشی «منزلت خانواده و سبک زندگی در فرهنگ رضوی» کتابخانه رضوی با دارا بودن کتابهایی در خصوص حضرت رضا(ع) در محل اداره کل فرهنگ و ارشاداسلامی زنجان افتتاح خواهد شد.

به گفته دبیر همایش علمی پژوهشی «منزلت خانواده و سبک زندگی در فرهنگ رضوی» این همایش از سری برنامه های دوازدهمین جشنواره بین المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) است که با هدف اشاعه و ترویج فرهنگ رضوی برگزار می شود.

وی ادامه داد: گسترش فعالیتهای پژوهشی و مذهبی مرتبط با سیره ائمه معصومین بi ویژه امام رضا(ع)، گرامیداشت تولید کنندگان و پدیدآورندگان آثار برتر پروهشی در زمینه سیره و شخصیت و معارف امام رضا(ع) از دیگر اهداف برپایی این همایش در استان زنجان است.

مقدم با اشاره به اینکه موضوع همایش منزلت خانواده و سبک زندگی در فرهنگ رضوی برای سومین سال متوالی در استان زنجان برگزار می شود، یادآور شد: این همایش در بخشهای خانواده در فرهنگ رضوی و سبک زندگی از منظر فرهنگ رضوی اجرا می شود.

به گفته وی علاقه مندان شرکت در این همایش می توانند در بخش خانواده در فرهنگ رضوی به موضوعات خانواده مطلوب و ویژگیهای آن در فرهنگ رضوی در مقایسه با فرهنگهای دیگر، مبانی تحکیم خانواده با بهره گیری از آموزه های رضوی، تاثیر آموزه های رضوی بر ایجاد تعامل انسانی همسران، باور به اصالت آموزه های رضوی و تاثیر آن افراد خانواده، تاثیر آموزه های رضوی بر رشد معنوی افراد خانواده، نهادینه کردن فضایل اخلاقی در افراد خانواده در پرتو احادیث رضوی، همسویی خرد و عاطفه مادران متأثر از فرهنگ رضوی در تربیت فرزندان، زن و تدبیر منزل با بهره گیری از عناصر مدیریت در فرهنگ رضوی، تعامل و نقش زن در خانواده به مثابه همسر، مادر در پرتو احادیث رضوی، رهنمودهای فرهنگ رضوی در ایجاد الگوی مصرف خانواده مسلمان، تفاوت الگوی مصرف در فرهنگ رضوی با فرهنگ غرب و نقش بنیادین زن و مرد در تعلیم و تربیت فرزندان در سایه آموزه های رضوی بپردازند.

وی موضوعات مربوط به بخش سبک زندگی در فرهنگ رضوی را عنصرهای زندگی ساز در احادیث رضوی، باورهای دینی و معنای زندگی با تکیه بر آموزه های فرهنگ رضوی، تعامل و تقابل خرد و عشق متاثر از فرهنگ رضوی در ایجاد سبک زندگی مطلوب، تعیین و تبیین عنصرهای سازنده سبک زندگی مطلوب در احادیث رضوی، انسان دوستی و سبک زندگی در فرهنگ رضوی و فرق آن با اومانیسم غربی، سبک زندگی در پیوند با الگوی انتخاب و گزینش گری با تکیه بر فرهنگ رضوی، اصول و مبانی گرایشهای مادی و معنوی انسان در ایجاد سبک زندگی بهتر با بهره گیری از فرهنگ رضوی، فرهنگ رضوی، فضایل اخلاقی و تاثیر آن بر سبک زندگی، وجود شباهت و مغایرت سبک زندگی رضوی با سبک زندگی در جوامع غربی و تاثیر پدیری کودکان از فرهنگ رضوی و نقش آن در ایجاد سبک زندگی مطلوب عنوان کرد.